Petak, 25.10.2024.

NAJRUŽNIJE PAPUČE na svijetu su prelijepe u poređenju sa ovim ČIZMAMA: Koštaju 400 EURA

Petak, 28.07.2023. | Lifestyle | Najnovije

Znate da su kroksice proglašene za najružnije papuče na svijetu. Ovaj model obuće je “porastao” i pretvorio se u čizme koje osvajaju svijet poznatih.

Nose ih Paris Hilton, Viktorija Bekam i Maluma. Gigantske čizme u kojima izgledate kao da ste ispali iz stripa, naći će se na tržištu devetog agusta. Koštaju 450 dolara odnosno 408 eura. I kao svaki trend, a naročito savremeni trend u modi, brzo zaživi bez obzira na to kakva je to modna novina.

Brend MSCHF iz Bruklina poznat po viralnim djelima i Crocs kreirali su hit čizme. Pomiješali su dva dizajna i napravili nešto prepoznatljivo, rečeno je iz MSCHF-a. Kako da ne bude prepoznatljivo – ove čizme su garancija za to?!

Zaštitno lice neobičnih čizama je Paris Hilton koja se o tome uveliko hvali na Instagramu. Poručuje i da je ovo njena verzija Barbi trenda, ali daleko više podseća na Umu Turman iz filma “Kill Bill”.

– Bili smo tako uzbuđeni raditi sa Paris. Ona je takva ikona, a spojiti našu kultnu cipelu i sa Crocs i Paris bilo je tako nevjerovatno, rekao je suosnivač MSCHF-a Danijel Grinberg za The Post.