Petak, 25.10.2024.

SJEĆATE LI SE BELME I SAŠE IZ ‘VIZE ZA BUDUĆNOST’? Zavoljeli su se, vjenčali i dobili troje djece

Ponedjeljak, 24.07.2023. | Lifestyle | Najnovije

Sigurno su svi s nestrpljenjem iščekivali i pratili sve zgode i nezgode porodice Husika u seriji ‘Viza za budućnost’ koja je bila pravo osvježenje na ovim prostorima početkom 2002. godine.

S druge strane, ovaj projekat iznjedrio je mnoštvo glumačkih imena, prijateljstava, ali i ljubavi. Ljubavna priča Belme koju je igrala Amra Kapidžić i policajca Saše koju je odigrao Ermin Sijamija počela je u seriji, a nastavila se u privatnom životu glumaca.

Ermin je Amru  ugledao još i prije nego su se poznavali i rekao sebi da će ona biti njegova žena. Kasnije su zajedno dobili angažman u seriji, zavoljeli se i tu ljubav krunisali brakom.

U braku su dobili troje djece, kćerke Dia Liliu i May Lu’lu i sina Dara.

-Mi sebe ne doživljavamo kao popularne pa nas tako ne doživljavaju ni naša djeca. Za našu djecu je glumački posao kao i svaki drugi. Oni u tome ne vide ništa posebno.  Njima je, vjerovatno, posebno samo to da mama i tata imaju malo duži godišnji odmor od drugih roditelja. Čudno im je kada kažemo da i mi imamo zadaću. Pitaju se kako to da smo nekada i prva i druga i treća smjena – govorili su o tome kako njihova djeca doživljajaju njihovu profesiju.

Amra i Ermin još uvijek rade punom parom, a iz serije koja ih je spojila nose samo najljepša sjećanja.