Petak, 25.10.2024.

Zadnjica izgleda BOMBASTIČNO: Farmerke koje je Mesijeva supruga nosila na njegovom debiju imaju MAGIČNE MOĆI

Nedjelja, 23.07.2023. | Lifestyle | Najnovije

Kako izgledati trendi i još vitkije uz pomoć najobičnijih farmerki, odlično zna Antonela Rokuco.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi debitovao je za Inter Majami, svoj novi klub, protiv meksičkog Kruz Azula, i to na najbolji mogući način – spektakularnim golom iz slobodnog udarca u 94. minutu.

Veliki broj poznatih ličnosti okupio se na tribinama da bi gledao prvi Mesijev meč za američki klub i svjedočio ovom historijskom trenutku za Inter iz Majamija, a među najzapaženijima je, naravno, bila njegova životna saputnica.

Antonela Rokuco, supruga čuvenog fudbalera, pratila je meč u društvu njihovih sinova Tijaga, Čira i Matea i još jednom oduševila svojim stilom. Gospođa Mesi preferira ležeran način odijevanja, iako i te kako umije da zasija u elegantnim haljinama kada prilika zahtjeva, a sada je ponijela vrlo efektan spoj svečanog i svakodnevnog stila.

FOTO: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je na Mesijev debi u Majamiju došla u dubokim farmerkama, modelu zvonastih nogavica koji je u gornjem dijelu pripijen uz tijelo.

Zvoncare su jedan od najpopularnijih retro trendova ove godine, a Antonela često bira modele koji imaju blago “zvono” i akcentuju njenu vitku figuru. Pored toga što ovakvi modeli čine da figure djeluje izduženije i mršavije, ovakve farmerke su poznate i po tome što “oblikuju” tijelo i posebno ističu zadnjicu.

Takve farmerke se sjajno kombinuju, a Mesijeva izabranica ovog puta ih je ponijela s kratkim bijelim topom, vrlo jednostavnim modelom bez rukava. Što se tiče obuće, uz ovakve farmerke mogla je da ponese maltene bilo šta, a Antonela je odabrala bijele papuče s visokim štiklama, čime je svom izdanju dodala malo elegancije.

Glossy