Nedjelja, 27.10.2024.

Dino Merlin tokom festivala na Kopaoniku privukao pažnju upečatljivim modnim dodatkom

Srijeda, 22.03.2023. | Lifestyle | Najnovije

Bh. pjevač Dino Merlin nastupao je na Music Week festivalu na Kopaoniku, a svoj outfit začinio je upečatljivim naočalama za sunce koje koštaju 995 eura.

Dino Merlin bio je jedan od izvođača na Music Week festivalu koji se održao na Kopaoniku, a bh. pjevač koji je poznat po svom specifičnom stilu odijevanja ovaj put istaknuo se uz pomoć modnog dodatka.

Naime, Merlin je na sebi imao crno odijelo i bijelu košulju, a outfit je “začinio” neobičnim naočalama za sunce.

Naočale osmougaonih stakala sa strana imaju kandže, a prodaju se u crno-sivoj i zlatno-plavoj kombinaciji. Spomenuti modni dodatak je dizajn Anne-Karin Karlsson, a na web stranici brenda koštaju 995 eura.

Naočalama dizajnerice čije komade nose brojne svjetske zvijezde poput Rihanne, Lady Gage i Ushera nije odolio ni popularni bh. kantautor.

Naočale brenda Anna-Karin Karlsson

Naočale brenda Anna-Karin Karlsson

Pored Dine Merlina na spomenutom muzičkom festivalu na planini u Srbiji nastupala je i Lepa Brena te su organizatori na društvenim mrežama podijelili fotografije i snimke koji pokazuju djelić atmosfere.

“Miks najvećih hitova repertoara Lepe Brene i autentični performans sarajevskog muzičkog čarobnjaka Dine Merlina – ovogodišnji festival na Kopaoniku ostat će upamćen po spektakularnoj atmosferi, ovacijama i nevjerovatnoj energiji koju su izvođači razmijenili s publikom”, naveli su u opisu fotografija.

klix/press