Petak, 25.10.2024.

Mila je SMRŠALA 24 kilograma i stare stvari bukvalno PLIVAJU NA NJOJ: Nije gladovala i kaže da se PREPORODILA – OVO je njena tajna

Ponedjeljak, 21.08.2023. | Lifestyle | Najnovije

TikTokerka Mila, koja stoji iza profila @milathecatlady, tvrdi da je smršala 24 kilograma za nepunih šest mjeseci, a sada je riješila da sa svima podijeli svoje iskustvo. Kako je rekla u jednom od videa, našla je idealan način da to postigne i nikada se nije bolje osjećala.

“Ljudi moji 24 kilograma sam lakša. Ovo je nevjerovatan osjećaj. Na meni su ove stvari bile zategnute i pretegnute, a sada sada bukvalno sve landara, smanjujem se”, započela je Mila svoje izlaganje uz osmijeh.

Ona ističe da je tajna u tome što se strogo pridržavala režima koji joj je nutricionista pepisao, što znači da nije ni jela ni pila više nego što je njeno tijelo moglo da sagori.

“Proces mršavljenja sam krenula sa 134 kilograma. Mršavim od marta uz pomoć plana ishrane. Tako da nemojte da odustajete od svog plana ishrane, za sve treba vremena”, napominje Mila i ističe da se nismo ni preko noći ugojili, te da ne možemo da očekujemo i da preko noći kilogramo nestanu.

@milathecatlady Postigla sam svoj drugi cilj a to je 110kg na vagi 💪🏻 Start 134kg ☠️ ukupan gubitak -24kg! 🫠 Osećaj je prelep. Imam mnogo više energije,osećam se sve lepše i bukvalno nebo je granica 💪🏻 Hvala mojoj dragoj Mariji @balans_menja_svest ! Jedina žena koja je do mene uspela da dopre kad sam rekla ,,vidi ja hoću da jedem burek i čvarke i da skidam kile! Proteini me ne zanimaju i čia gluposti,, Ja sad dodajem i protein i čia semenke u svoje obroke 🤣 Marija je samo rekla ,,ma važi,, i samo mirno posmatrala kako menjam mišljenje 🤣 Promene su neophodne! Nikad nisam bila srećnija,našla sam uzrok svog problema (zašto sam jela svoje emocije) i UKLONILA sam ga jer sam od nedavno JA na prvom mestu samoj sebi! Tako da ne zanemarujte sebe! Oprostite na kosi,mokra sam pretoplo je 🙂 #milathecatlady #catladymakeup #fyp #fypシ #viral #balansmenjasvest #fit #debela #mrsavljenje ♬ original sound – MilaTheCatlady

“Ono što me čini posebno srećnom je što mršavim na najzdraviji mogući način, a to je pomoći ishrane i fizičke aktivnosti. Nema prejedanja, imam tri glavna oborka i jednu užinu. Ja toliko jedem, toliko sam sita, a kilogrami idu dole. Sve sam manja i manja”, zaključila je Mila.