Ponedjeljak, 26.02.2024.

TURSKI HOROSKOP otkriva ko će se OBOGATITI do kraja 2023. godine: OVAJ ZNAK će plivati u moru novca, evo koga će NOVA LJUBAV katalputirati na sedmo nebo

Subota, 14.10.2023. | Lifestyle | Najnovije

Turski astrolozi otkrili su koji će to horoskopski znakovi imati najviše sreće u 2023 godini.

Aslan (Lav) – najsrećniji znak

Lavovi će ove godine definitivno biti među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će im pomoći da ostvare gotovo sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.

Zvijezde su lavovima naklonjene više nego ikada, pa je savjet da oni iskoristite povoljan astrološki aspekt na svim poljima, a pogotovo na ljubavnom. Zahvaljujući nevjerovatnoj harizmi lavovi će ostaviti dobar utisak na sagovornike, što će im pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Basak (Djevica) – drže sve konce u rukama

Djevice su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a one će se i u narednoj godini nalaziti u prilično povoljnom položaju.

Djevice će u 2023. držati sve konce u svojim rukama, sve će biti pod njihovom kontrolom, što će im podići samopouzdanje i učiniti ih još sposobnijim i vještijim na svim poljima. One će u narednim danima uspjeti da riješe velike i važne probleme i to postepeno, jedan po jedan. Zvijezde savetuju da je ovo najbolji način da zablistaju u punom sjaju.

Terazi (Vaga) – stižu pare

Godina 2023. će biti veoma turbulentna za Vagu. Pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu. Oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko dobrih ispustiti. Možda bi svaki drugi znak trebalo da brine, ali ne i Vaga.

Zvijezde im poručuju da je ovo za njih idealan period. Ostatak godine će vam ponuditi obilje šansi za uspjeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. će biti jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku. Vage tako treba da razmišljaju.

Akrep (Škorpija) – ostvariće stari san

Škorpijama će ova godina biti odlična, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje.

Sve se dešava ubrzano. Škorpije neće imati vremena za oklijevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspjeti da iz najtežih situacija izađu kao pobjednici, tako da za njih nema bojazni na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.

Balik (Ribe) – pod zaštitom Zvijezda

Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje naume, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put.

U ovome imaju pomoć zvijezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobjednici.

(Krstarica.rs)