Petak, 25.10.2024.

Hefnerova udovica otkrila MRAČNU STRANU PLAYBOY VILE: Ono što je smislio za nas u krevetu bio je pakao

Subota, 08.07.2023. | In | Lifestyle | Zanimljivosti

Javnost je bila šokirana nakon što su Holi Medison i Bridžit Markvard progovorile su o vremenu koje su provele u zloglasnoj Playboy vili i tom prilikom otkrile najmračniju stranu Hjua Hefnera.

Njih dvije iznijele su uznemirujuće detalje koji uključuju orgije i slične radnje koje su se navodno odvijale u Hefnerovoj vili, dok je on bio glavni akter. Naime, Medison je imala samo 21 godinu kada se uselila u vilu, 2001. godine, dok je Brižit bila sedam godina starija.

One su ispričale šta se sve dešavalo u ozloglašenoj vili, a one nisu bile jedine djevojke s kojima se Hefner zabavljao. Naime, jedna od tih voljenih osoba je i njegova 60 godina mlađa supruga Kristal Haris, koju je Hefner oženio 2012. godine.

Kristal Hefner, udovica Hjua Hefnera, u januaru 2024. objavit će memoare “Only Say Good Things” u kojima će ogoliti “toksičnu objektivizaciju i mizoginiju” s kojom se suočila tokom života u ozloglašenoj Playboy vili. Kristal je u ovaj svijet ušla kada je imala tek 21 godinu, a kaže da je dugo ćutala o svemu i skrivala svoju priču jer je osjećala obavezu da “zaštiti” svog pokojnog muža. U novoj knjizi ona će otkriti kako je došlo do toga da bude “izabrana iz gomile” i postane supruga čuvenog milionera, piše Blic Žena.

Podsjetimo, par je razmijenio bračne zavjete u novogodišnjoj noći 2012, a djelilo je ih nevjerovatnih 60 godina razlika! Za “Daily Mail” je otkrila da je njen način života, koji je nekada izgledao tako primamljivo, imao svoju mračnu stranu.