Subota, 26.10.2024.

Bijelo + zlato, luksuz i pogled na Bosfor: Dom Emine Jahović jedan je od najljepših koje ste do sada vidjeli

Nedjelja, 07.05.2023. | Lifestyle | Najnovije

Nakon razvoda od turskog pjevača Mustafe Sandala, pjevačica i skladateljica sa sinovima uživa u toplini brižno uređenog doma iz svačije mašte.

Pjevačica i skladateljica Emina Jahović na estradi je još od tinejdžerskih dana pa ne čudi činjenica da je tijekom godina važila za jednu od najcjenjenijih i najuspješnijih dama u pop glazbi, kao i činjenica da je izgradila pravi mali poslovno carstvo.

Zahvaljujući svom marljivom radu može si priuštiti samo najbolje, a najviše ljubavi i pažnje posvetila je uređenju prostora u kojem provodi najviše vremena – svog doma.

Kako prenose mediji, velebna vila koju su turski pjevač Mustafa Sandal i Emina stekli u braku jedan je od razloga njihove svađe nakon razvoda.

Početkom godine pisalo se kako Mustafa želi prodati kuću, što Emina ne podržava jer je mnogo uložila u glazbeni studio koji se nalazi u njoj, a to je samo dio onoga u čemu pjevačica uživa sa svojim sinovima Yaman i Yavuz.

Emina je angažirala nekoliko odvjetnika koji će na sudu pokušati dokazati da se radi o imovini stečenoj u braku, koju ne može otuđiti bez njezinog pristanka – rekao je izvor početkom 2022. godine – Emina je puno uložila u garsonijeru te je i u najgoroj noćnoj mori mogla a ne da sanja da će joj ga Mustafa pokušati oduzeti. Sve što je u braku zaradila od pjesama, reklama i kozmetičke linije stavila je na zajednički bankovni račun. A za to vrijeme Mustafa je svoju zaradu odvajao i prebacivao na tajne račune. Niko osim njega ne zna koliko je novca na taj način sakrio od Emine.

espresso/press