Petak, 25.10.2024.

Gdje ljetuju bh. ljepotice: Sve pršti od seksipila

Srijeda, 05.07.2023. | Lifestyle | Najnovije

Sezona godišnjih odmora je počela, a brojne poznate bh. ljepotice odlučile su otputovati i napraviti kratki predah od svakodnevnih obaveza.

Influenserica i manekenka Iman Karović je prošlog mjeseca bila u Havani, a na društvenim mrežama podijelila je zadivljujuće snimke iz ovog prelijepog grada. Ranije je boravila u Trogiru te na Zlatiboru.

Iman Karović

Manekenka Aida Jahić podijelila je snimke iz Portofina, a mnogi pratitelji pohvalili su njen besprijekoran izgled.

“Odoh da bacim ove kokice i da se bacim na trening”, “Prelijepa si”, “Izgledaš kao Barbika”, neki su od komentara na Instagramu. Prije toga je na otoku St. Barts snimala modnu kampanju.

Aida Jahić

Manekenka Džejla Glavović pozirala je na jednoj od nekoliko pješčanih plaža otoka Lopuda. Svoj fit izgled, koji je godinama krasi, Glavović duguje prije svega zdravoj prehrani, ali i crossfitu. Crossfit je brendirani fitnes režim koji uključuje konstantno različite funkcionalne pokrete koji se izvode visokim intenzitetom.

Džejla Glavović

Hana Hadžiavdagić je u proteklo vrijeme bila u Dubrovniku, Makarskoj, Kotoru, Ulcinju i Zadru. Kao i uvijek, pratitelje je počastila fotografijama na kojima je pokazala “isklesano” tijelo te dobila mnoge komplimente.

Hana Hadžiavdagić