Ponedjeljak, 26.02.2024.

Čekala u redu da bi spavala s njim: Ispovijest manekenke srpskog porijekla koja je bila u haremu s još 11 žena

Subota, 04.11.2023. | Lifestyle | Najnovije

Bivša manekenka Jil Dodd živela je u haremu saudijskog trgovca oružjem kao jedna od njegovih 11 “žena za uživanje”.

U emisiji „60 minutes“ voditelja Pitera Stefanovića otkrila je jezive detalje – poruka na ruci ispisana krvlju bila je samo dio toga, a kako navodi, morala je da čeka u redu kako bi spavala sa njim.

Ova potresna ispovijest uzdrmala je cijeli svijet.

Jil Dodd koja je poznata kao manekenka sa stranica „Voga“, borila se sa poremećajem u ishrani kada je 1980. u Monaku srela Adnana Kašogija, piše „news.com.au.“

„Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog, zabavnog čovjeka, kao što je Adnan. Da, bio je veoma bogat, ali je na neki način njegova snaga imala i svoju miroljubivu stranu. Polako sam padala na njegove čari. Povukao me je za rukav i napisao: ‘Volim te’. Pomislila sam: ‘O moj bože, pa to je krv’. Bila sam pomalo šokirana. Ali mislila sam da je to jako smiješno i slatko u isto vrijeme“, ispričala je ona.

Gostujući u emisiji „Channel Nine“ rekla je da je ubrzo postala jedna od njegovih 11 žena u haremu, što je dozvoljeno zakonom u Saudijskoj Arabiji, kao i da sebe nikada nije posmatrala kao prostituku.

Ona je u svojim memoarima „The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within“ otkrila i kako je postala članica harema, a morala je da potpiše i ugovor.

„U tom trenutku postajem članica Adnanovog harema, mijenjajući se sa drugim ženama u seksu sa muškarcem kog volim. Rekao mi je: ‘Želim da brinem o tebi. Želim da sklopimo petogodišnji ugovor’“, rekla je ona.

Jill vjeruje da je Kašogi plaćao ogromne svote novca modnim agencijama kako bi spavao sa modelima, prelijepim mladim ženama koje su dolazile na njegove zabave i koje su spavale ili sa njim ili sa njegovim prijateljima.

„Uzimali smo kok*in. Danima bismo bili zaključavani u sobu, vodili bismo ljubav, jeli, kuvar bi nam donosio hranu“, rekla je ona.

Rekla je da joj tada nije smetalo što je on spavao sa drugim ženama.

Ona je u svojoj knjizi napisala da, iako su je ohrabrivali da ima druge muškarce, ostala verna Kašogiju sve dok su bili zajedno.

Kako navodi „Blic Žena“, kada je imala 22 godine, a nakon dvije godine u haremu, ona nije željela da bude jedna od brojnih žena. Od Kašogija je htjela monogamiju. On to nije htio pa su se razišli.