Nedjelja, 27.10.2024.

Položaj fliper novi hit u krevetu

Utorak, 03.01.2023. | Lifestyle | Najnovije

Premda je ovo jedan od napornijih seksualnih položaja, svakako biste trebali znati za položaj fliper i, naravno, isprobati ga! Donosimo vam sve što trebate znati o tom položaju. Ovako funkcionira položaj fliper Žena leži na leđima, podiže noge te podiže zdjelicu – poput mosta, samo što joj ramena i glava ostaju na madracu. Partner se potom postavlja između vaših koljena, stavlja ruke ispod vaše stražnjice i penetrira. Kako bi tokom penetracije još više stimulirao G tačku, muškarac može podići zdjelicu svoje partnerice malo više tako da su joj stopala u zraku.

Premda je ovo jedan od napornijih seksualnih položaja, svakako biste trebali znati za položaj fliper i, naravno, isprobati ga! Donosimo vam sve što trebate znati o tom položaju. Ovako funkcionira položaj fliper Žena leži na leđima, podiže noge te podiže zdjelicu – poput mosta, samo što joj ramena i glava ostaju na madracu. Partner se potom postavlja između vaših koljena, stavlja ruke ispod vaše stražnjice i penetrira. Kako bi tijekom penetracije još više stimulirao G točku, muškarac može podići zdjelicu svoje partnerice malo više tako da su joj stopala u zraku.

Položaj fliper obećava intenzivan seks, ali također zahtijeva puno snage. Ako nakon nekog vremena postane previše naporno, muškarac može sjesti na listove, povući ženu u krilo i nastaviti je maziti u ovom položaju. Još jedan plus je to što može doći i do klitorisa te ga stimulirati prstima ili seksualnom igračkom. Ili se vi sami možete prihvatiti tog posla i usmjeravati se prema vrhuncu dok uživate u partnerovim pokretima…

misszdrava/press