Petak, 29.03.2024.

Muškarci rođeni u ovim znakovima su stvoreni za dug i srećan brak

Petak, 25.02.2022. | Lifestyle | Najnovije

Muškarci rođeni u znaku Raka vole da dijele ljubav i pažnju, zbog čega važe za neke od najboljih partnera kada je brak u pitanju.

Žene za partnera žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, a astrologija otkriva u kojim znakovima se rađaju najbolji supružnici.

Bik

Pouzdan, pošten i romantičan u srcu, muškarac Bik zna kako da pokaže ljubav i usreći svoju ženu. U odnosima traži stabilnost i to je ono što ga najviše inspiriše. Uvijek će vas držati blizu sebe, pazit će vas i maziti.

Lav

Muškarac Lav je odan do srži i ima dubok osjećaj razumijevanja za svoju partnerku. Voli da se divi i obasipa svoju voljenu pažnjom i s puno privrženosti. Lavovi će razmaziti svoje supruge tako što će im davati mnogo poklona, voditi ih u kupovinu ili čak isplanirati zajedničko putovanje! Oni su partneru velika podrška.

Rak

Muški Rakovi vole sve što je vezano za ljubav, a vrijeme provedeno s njima je uvijek zabavno. Jako su emotivni i privrženi. Vole da obasipaju partnerku ljubavlju i da provode kvalitetno vrijeme s njom. Pošteni su, veseli i pozitivni, sve bi učinili da usreće voljenu osobu.

Ribe

Muškarci Ribe vole da udovoljavaju svojim bližnjima. Nikad im nije problem da se potrude kako bi usrećili svoju partnerku. Pored njih žena se uvijek osjeća voljenom i cijenjenom. Pobrinut će se da uvijek budu tu za nju kao stubovi snage i potpore. Također, spremni su i da budu rame za plakanje i oslonac u teškim trenucima.