Ponedjeljak, 28.10.2024.

Vlatka Pokos o snimcina finske premijerke: Pretjeruje s plaženjem po frajerima, emancipacija nije razvrat i drogiranje

Ponedjeljak, 22.08.2022. | Lifestyle | Na mreži

Bivša voditeljica oglasila se ispod objave redatelja Dalibora Matanića koji je podijelio fotografiju finske premijerke i napisao da je “carica”.

– Pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž”

– Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka – oglasila se Vlatka u komentarima. 

– Upravo suprotno, ona je 10 svjetlosnih godina ispred naše patrijarhalne prčije koja dijeli društvo na ‘frajere’ i ‘ribe’ – odgovorio joj je Matanić.

Vlatka se nije složila.

 Ne bi mi se svidjalo takvo ponašanje niti da je muškarac u pitanju, uopće nije stvar u tome. Kad obnašaš javnu funkciju, predstavljaš tu instituciju, a ne samo sebe. Žena pretjeruje. Emancipacija za mene nije razvrat, drogiranje i pijančevanje. Ne vidim što je u tome genijalno – odgovorila je.

– Meni je sve genijalno što nije Kolinda – poručio je Matanić.

– Pa, u stvari su njih dvije slične u tim stvarima. Možda nisi primijetio, ali ja sam bila njen veliki kritičar – zaključila je Vlatka te dodala da ona ne brani hrvatske političare.

– Svi znamo u kakvom svijetu živimo pa se možemo zaštititi, tj. ne izlagati na ovakav način. Vidim da je nekima to smiješno, ali nisam ljubiteljica raskalašenog ponašanja… Proglašavati glupavo i vulgarno genijalnim je malo pretjerano. Ta žena vrlo dobro zna da je pod povećalom, nije glupa – zaključila je.

AVAZ / PRESS