Srijeda, 25.05.2022.

NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Do 22. maja oni će plivati u parama, NOVČANIKTI KRCAT

Subota, 14.05.2022. | Lifestyle | Najnovije | novinarka

Jupiter u Ovnu doprinosi da pred nama nemogućih ciljeva. Sve ono što je djelovalo neostvarivo konačno će postati moguće u narednih nekoliko mjeseci.

Pun Mjesec u Škorpiji u ponedjeljak je težak astrološki period koji ukazuje da Blizanci i Jarčevi moraju da budu oprezni sa finansijama.

Do 22. maja zvijezde će za novac biti naklonjene Ribama, Škorpijama, Djevicama i Rakovima.

RIBE – Jupiter u Ovnu mijenja vašu finansijsku situaciju, oa ćete brzo doći do dodatne zarade. Očekujte neki poklon na poslu, ali i ponudu za bolje plaćenu poziciju u karijeri. Iskoristite moć Jupitera u drugom polju da na lak način dođete do para.

ŠKORPIJA – Jupiter u šestom polju donosi vam odličnu zaradu posredstvom posla. Slobodno možete u ovom periodu da zahtjevate povišicu.

RAK – Dobra prilika da vam prijatelji učine neku uslugu koja vam je važna za posao. To podrazumjeva da ste ušli u bolji period za novac. Prijatelj u znaku Bika može da vam pomogne da ostvarite svoj san koji će vam donijeti zaradu.

DJEVICA – Jeste da je Merkur retrogradan, ali vas planete u osmom polju štite da ne izgubite novac. Imate odličnu priliku da dobijete neko sponzortsvo, ali i rešite pitanje nasledstva, iako će papirološki sve da se odlaže do 4. juna zbog retrogradnog Merkura.