Petak, 19.04.2024.

Astrolozi ističu: Upamtite najbitnije datume u Novembru – 11.11 bi mogao svakome ispuniti želje

Subota, 30.10.2021. | Lifestyle | Najnovije

Astrolozi najavljuju sjajan period koji bi mogao donijeti sjajne promjene u svačije živote. Ali, imajte na umu da će određeni dani imati posebnu snagu. 

Kako se jesen bliži kraju tako nam stiže pozitivniji period. Novembar bi mogao donijeti sjajne stvari u mnoge živote. Obratite pažnju na ove datume i iskoristite ih na najbolji način. 

5. Novembar: Ovo je dan kada se dešavaju dva velika astrološka događaja. Ne samo da imamo Mlad Mjesec u Škorpiji već imamo i prelazak Venere u Jarca. Mladi Mjesec će nam pomoći da se riješite emocionalnog tereta kojeg možda dugo nosimo sa sobom. Dok će prelazak Venere u Jarca ispuniti ljude pozitivnim emocijama. To će nas takođe naučiti kako da budemo pozitivni i i samopouzdani. 

11. Novembar: Još od davnina se 11.11. smatra duhovnim i bitnim datumom. Niz brojeva 1111 se smatra anđeoskim brojem, koji simbolizuje našu zaštitu i ostvarenje želja. Na ovaj datum astrolozi vjeruju da će vladati sjajna, prijatna i mirna atmosfera među ljudima. Kada se brojevi kalendara preklope mnogi ljud će uspjeti pronaći smisao života i uspjeće izgurati svoj životni tok na pravi put. Poželite želju, šanse da će se ostvariti su ogromne.

17. Novembar: Na ovaj datum Mars se ukršta sa Uranom što dovodi da se njihove snage spajaju. Ukoliko ste trebali donijeti neke velike odluke najbolje je da to učinite baš na ovaj dan. Snaga ove dvije planete će izvući ono najbolje iz vas. 

18. Novembar: Na ovaj datum očekuje nas velika kiša meteora. Veoma je važno da poželite želju, čak i ako ne vidite zvijezdu padalicu. Ovo je period kada nemoguće postaje moguće zato poželite sve što žarko želite, bez obzira koliko nerealno zvučalo. 

24. Novembar: Na ovaj datum Merkur prelazi u znak Sunca što znači da će nas nakon ovog događaja očekivati ogroman finansijski uspjeh. Sklapajte ugovore i dogovore, potpisujte pravna dokumenta, započinjite biznis, započnite nešto novo – Merkur će vas u tome podržati.