Ponedjeljak, 28.10.2024.

Najveći manipulatori Zodijaka: Ribe pomažu iz sebičnih razloga – Vage se taktički ulizuju

Četvrtak, 29.04.2021. | Lifestyle | Najnovije

Neki znakovi Zodijaka se vrlo često služe manipulacijama kako bi dobili nešto što žele.

Lav: Jako tvrdoglav i voli da bude glavni. On je spreman da se raspravlja do poslednjeg daha tvrdeći kako je u pravu, čak i kada potpuno griješi. Rado će se poslužiti manipulacijom da se istakne u svemu. Stoji iza svojih postupaka i nema toga što ne bi uradio da dođe do neke stvari. Iz tog razloga, njegovi su postupci sumnjičavi i teški ih je dešifrovati.

Djevice: Hladni, lukavi, proračunati manipulatori koji će učiniti da mislite da ste im najvažnija osoba na svijetu, a zatim će vas izdati bez mnogo razmišljanja. U mislima stalno nešto kalkulišu i sklapaju taktike. 

Vaga: Kao znak koji se najviše bavi jednakošću i pravdom, možda je neobično vidjeti Vagu na ovom spisku. Ipak, Vage su jedan od najmanipulativnijih znakova. Iako im je krajnji cilj sklad, one će reći ili učiniti upravo ono što ljudi žele da čuju ili vide, kako bi stekle njihovu naklonost. Kao jedan od najmanje iskrenih horoskopskih znakova, ne plaše se reći pokoju laž u slučajevima kada treba izbjeći sukobe ili ostvariti neki cilj koji su naumili ostvariti.

Ribe: Vjerovatno ste se hiljadu puta uvjerili da Ribe rado pomažu drugima. Da Ribe jesu osjećajne i vole pomagati. Ali ono što će vas možda razočarati jeste činjenica da one to često čine iz sebičnih razloga. Možda ćete misliti kako se zaista saosjeća sa vašom tugom, ali vjerovatno to čini iz nekih sebi poznatih i sebičnih razloga, piše Pult24.