Subota, 26.10.2024.

Koje je “prokletstvo” vašeg horoskopskog znaka? Svi imamo teret koji nas sprječava i koči u napretku!

Petak, 29.01.2021. | Lifestyle

Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, ali isto tako ima i svoj duhovni teret koji ga muči ili otežava određeni aspekt života.

Ovaj tekst vas možda osvijesti o tome šta vas zapravo koči i sprječava u životu.

Ovan

Na svijetu je malo odlučnih ljudi poput Ovna. Oni nešto smisle i odmah preduzmu mjere kako bi se to ostvarilo, ali često umiju da budu naivni kada su prijatelji u pitanju.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka često su okruženi toksičnim ljudima.

Bik

Možda su vatrene i teško razumljive prirode, ali dobro je imati Bika pored sebe u životu. On je taj koji zna kada nekome treba duhovna podrška.

Njegova kletva je da je ponekad previše dobar prema onima koji to ne zaslužuju.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su snažne, racionalne i komunikativne osobe koje vrlo lako stupaju u kontakt sa drugima i stvaraju prijatelje za sebe, ali nijedna od ovih veza neće biti predugačka.

Blizanci uvijek traže srodnu dušu, zato često ostaju sami.

Rak

Rakovi su veoma empatični, ali upravo zato i previše osjetljivi i naivni u ljubavi. Često se razočaraju u svoje odabranike.

Lav

Iako je snažna ličnost koja stiče priznanje za sebe, gdje god se pojavi, rijetko ima sreće u ljubavi. Lavovi se lako zaljube, a ta ljubav je često neuzvraćena.

Djevica

Pripadnici ovog znaka su perfekcioniste i obično veoma inteligentni i snalažnjivi. Međutim, veoma su rezervisani i teško mogu da se otvore drugim ljudima.

Vaga

Dijete harmonije i mira koje lako sklapa prijateljstva, ali nije u stanju da ih sve zadrži. Vagama je teško da sa drugima podijele svoja mišljenja.

Škorpija

Škorpije umiju da budu osvetoljubljive, a ljudima mogu da djeluju odbojno zbog agresivne prirode.

Strijelac

Strijelci su pravi avanturisti, uvijek željni zabave. Međutim, često ih muči nesigurnost, te se poslije nekog postupka pitaju da li je to bio pravilni sljed. Ponekad ih ponesu emocije ili strast, zbog čega se kasnije kaju.

Jarac

Zamišljena, napredna osoba koja pomaže bilo kome koga voli u svakom trenutku, bez razmišljanja, a to uključuje i finansijsku podršku.

Jarčeva kletva je da će, bez obzira koliko novca zaradio, uvijek imati osjećaj da ga nikada neće imati dovoljno.

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su slobodne i harizmatične osobe, ali nisu u mogućnosti da izađu iz svoje zone komfora. Kada se ne osjećaju sigurno, potpuno se povlače u sebe.

Ribe

Stalno korača metar iznad oblaka, u svijetu snova i želja, od kojih većinu i ne ostvari.Partnerima je obično teško da žive sa takvim sanjarom, kao što su ribe.

(Telegraf.rs)