Subota, 26.10.2024.

Ne budite slijepe kraj zdravih očiju: 7 znakova da se vaš muškarac možda zaljubio u drugu

Četvrtak, 28.01.2021. | Lifestyle

Nije nemoguća pojava da se zauzet ili oženjen muškarac zagrije za drugu ženu i zavoli je.

Evo nekoliko znakova koji bi vam mogli pomoći da otkrijete da se vaš muškarac možda “zatreskao” u drugu.

1. Ne nosi vjenčani prsten. Izgleda da mnogi muškarci kroz prsten osjećaju prisustvo svoje žene. Zbog toga ga skidaju u nekim situacijama u kojim bi želio da se zaboravi da ima suprugu. 

2. Zaboravlja važne datume. Muškarac koji voli svoju ženu ne zaboravlja takve stvari poput datuma rođendana, datuma godišnjice ili bilo kojeg drugog bitnog događaja.

3. Troši mnogo novca a vi ne znate na šta. Sve nagle promjene kod partnera su sumnjiva pojava. 

Dakle ako se odjednom počeo dotjerivati, a to nije radio dugo vremena – sumnjiv je. Ako je počeo više novca tošiti a vi ne vidite na šta – dobro to provjerite.

4. Zaboravlja važne stvari o vama. Nekad je znao koja je vaša omiljena boja, omiljeno jelo i piće, a sada je više postao onaj tip: “Otkad ti voliš crno vino” pa mu morate objasniti kako ga pijete cijeli život. 
Nešto ga je navelo da zaboravi važne stvari o vama.

5. Dotjerivanje: Kad upozna zanimljivu ženu on pokušava izgledati dobro, brije se, stavlja parfem, sprema se kao na sastanak!

6. Ne zanimaju ga razgovori: Muškarac će odgovarati kratko i nezainteresovano ako je izgubio interes za ženu. 

Ako to vaš muškarac radi, možda je pronašao zanimljiviju priču kod druge žene.

7. Ljuti se kad ga provjeravate. Čovjek koji nije ništa skrivio i koji ništa ne krije od svoje žene neće se ljutiti kad ga žena provjerava. Dok onaj koji radi sumnjive radnje će vjerovatno pobjesniti kad vidi da ga žena provjerava.

(Pult24)