Ponedjeljak, 28.10.2024.

Ženski horoskop za sedmicu od 26.04 do 02.04: Bikove očekuje novčani dobitak – Vagu sreća

Nedjelja, 25.04.2021. | Lifestyle | Najnovije

Astrolozi donose sedmičnu astro prognozu, od 26.04 do 02.05 za sve dame Zodijaka. 

Žena Ovan: Astrolozi poručuju ovim damama da započnu sedmicu jačanjem biopolja kako ne bi ulazili u sukobe sa ljudima oko sebe. Ove sedmice Ovnovi ne bi trebali obraćati pažnju na agresore već se više fokusirati na svoje unutrašnje blagostanje. 

Žena Bik: Dame Bikovi imaće sjajnu priliku za privlačenje finansijskog blagostanja ove sedmice. Astrolozi preporučuju da odustanu od bezveznih kupovina i uštede novac kako bi kasnije kupili dugo očekivane predmete uz dobar popust. Sreća će se nasmiješiti u ljubavi ako Bik bude pažljiv prema ljudima u svojoj blizini. 

Žena Blizanac: Astrolozi preporučuju da se na svim sferama dodatno potrudite kako ne biste propustili sreću u poslovnom i ličnom životu. Trenirajte snagu volje i ignorišite svaku negativnu misao koja vam se stvori u mislima. Možda ćete biti osjetljiviji nego inače ali uvijek pribjegavajte pozitivi.

Žena Rak: Dame Rakovi započeće sedmicu s problemima u porodici. Astrolozi preporučuju da budete brižniji i pažljiviji u svojim izjavama. Skladni odnosi u porodici biće ključ uspjeha na svim područjima života, što znači da je za Rakove važno održavati dobre odnose u porodici. 

Žena Lav: Astrolozi preporučuju Lavicama da vode računa o svom imidžu kako bi impresionirale prave ljude i stekle dobre veze. Važno je ove sedmice biti taktičan i ne iznositi svoje mišljenje koje bi moglo uvrijediti druge, kako ne biste izazivali sukobe. Unutrašnji glas pomoći će vam da zaobiđete loše situacije i doživite uspjeh. 

Žena Djevica: Djevice će ove sedmice imati šesto čulo koje se ne može zanemariti. Astrolozi preporučuju obraćanje pažnje na sitnice kako bi pronašli put do uspjeha i spriječili nevolje. Obratite pažnju da svagdje dolazite na vrijeme jer bi kašnjenje moglo dovesti do toga da izgubite vrlo bitne stvari ili poznanstva. 

Žena Vaga: Astrolozi poručuju da vjerujete u sebe i da se ne bojite promjena. Ove sedmice sreća će biti na strani onih koji ulažu u sebe. Da bi započele nešto novo i uzbudljivo, žene ovog znaka trebale bi biti aktivnije u prvoj polovini sedmice. 

Žena Škorpija: Očekuje vas sedmica bogata događajima, a kako bi sve bilo dobro, važno je da ponedjeljak započnete s vježbama za samorazvoj. Blag pristup ljudima pomoći će vam da izbjegnete sukobe sa voljenima i kolegama. Očekuju vas važne promjene i nova poznanstva. 

Žena Strijelac: Za dame Strijelce astrolozi savjetuju da više pratite predosjećaje koji će biti posebno snažni ove sedmice. Zahvaljujući ovoj taktici eskiviraćete mnoge probleme i donijeti pozitivne promjene u život. Strijelac treba obratiti pažnju na lični život: sklad u porodici biće ključ novih uspjeha u poslovnom i ljubavnom polju. 

Žena Jarac: Astrolozi preporučuju damama ovog znaka da započnu sedmicu s unutrašnjim i vanjskim transformacijama. Optimističan stav i sposobnost zaobilaženja konfliktnih situacija omogućiće ovim damama da postignu značajan uspjeh. 

Žena Riba: Okružite se pozitivom i ne dopuste sebi da se nervirate zbog sitnica. Sedmica će biti uspješna ako se pridržavate prethodnog savjeta i ne skrećete s rute. Neko će vam možda postaviti zamku koju ćete uspješno izbjeći, piše Pult24.