Ponedjeljak, 28.10.2024.

Što zahtjevnija žena to privrženiji muškarac – Kako postati žena koju muškarac ne želi napustiti

Petak, 23.04.2021. | Lifestyle | Najnovije

Ako želite osvojiti muškarca zauvijek važno je da znate nekoliko taktika koje bi mogle u tome pomoći.

1. Znajte svoju vrijednost. Vrijedniji ste nego što mislite. Imate puno toga da date i mnogi muškarci bi bili sretni da su s vama. Jednom kad ovo shvatite, postaćete žena koju bi svaki muškarac poželio za sebe.

2. Zahtijevajte poštovanje. Ne samo da ga prihvatite, već ga i zahtijevajte. Ako neko ne poštuje vas ili vaše stavove, riješite se te osobe, ne treba vam.

3. Budite sigurni. Pokažite odlučnost i stav u svemu što radite. Muškarci to obožavaju.

4. Ne pristajte na manje nego što zaslužujete. Nikad. Ako vas neko omalovažava, otiđite. Ne dajte drugu priliku nekome ko vas ne zna cijeniti.

5. Definišite svoje standarde. Čovjek bi trebao znati šta očekujete od njega. A ako ne odgovaraju vašim standardima, ne trebaju vam.

6. Imajte svoj život. Vaš muškarac nije vaš čitav život. Vaš posao takođe nije čitav vaš život. Morate imati hobije, interesovanja, prijatelje, ciljeve i zanimljiv život, zbog tog će vas muškarac više cijeniti.

7. Budite strastveni. Ovdje se ne radi o krevetu. Radi se o tome da sa strašću radite ono što volite. Strastveni ljudi daju se maksimalno u svemu i ostavljaju snažan utisak.

8. Budite jaki, ali istovremeno mekani. Možete biti vrlo snažna žena, ali istovremeno meka i ženstvena. Tada te poštuju.

9. Ne budite uvijek dostupni. Ne trebate uvijek biti dostupni za svog muškarca. Ne otkazujte planove samo zato što on to od vas traži ili ima druge planove.

10. Recite ne. Mnoge žene misle da će se više svidjeti muškarcu ako se prave da dijele njihove stavove i ciljeve. Ali to nije slučaj. Naprotiv, muškarci vole žene koje imaju izgrađen karakter, piše Pult24.