Subota, 26.10.2024.

Ljubavna astro analiza za April – Šta mogu u ljubavi da očekuju Ovan, Bik i Blizanci

Utorak, 09.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Ovan

Za osobe roene u znaku Ovna ljubav i veze će u aprilu biti u centru pažnje. Zvijezde obećavaju nezaboravan period u kojem mnogi snovi mogu da se ostvare. Pokušajte naći razumijevanje i strpljenja, obogatite se novim saznanjima kako bi uspjeli izraziti svoje misli i kako bi riječi doprle do ljudi kojima su namijenjene. Osjetićete veliki nalet energije, a ako želite napraviti neku promjenu u svom ljubavnom životu ovo će biti odlučan period za to. Pažljivo analizirajte svaku situaciju u kojoj se nađete kako ne biste došli do većih problema sa partnerom. Trudite se da kontrolišete svoju tvrdoglavost. 

Bik

Za one Bikove koji su u vezi ovo bi mogao biti period u kome bi moglo doći do nekih nesuglasica. Mučiće vas neke stvari iz prošlosti, ali ćete ipak naći načina da izgladite situaciju i zaboravite na sve. Važno je da se naoružate sa strpljenjem jer bi ovo mogao biti period prepun teškoća. Bez obzira na sve teškoće sa kojima se budete suočavali imaćete strast i želju da izgladite svaku situaciju sa kojom se budete suočili. To će dodatno ojačati vaš odnos sa partnerom i učvrstiti vašu vezu. Važno je da na vrijeme predvidite svaku situaciju i budete realni i pravični u rješavaju svih problema.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Bilizanaca će biti veoma emotivne, ali i stabilne u ovom mjesecu pa bi to trebali iskoristiti svi oni koji su u potrazi za srodnom dušom. Oni koji su u vezi bi trebali da se klone nepotrebnih rasprava i sukoba sa partnerom. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka i slušajte svoje srce. Budite strpljivi. Mogli bi se desiti neki preokreti u vašem životu koji će promijeniti neke od vaših planova, ali zbog toga ne biste trebali požaliti. Važno je da u ovom periodu ne vjerujete informacijama u koje niste sigurni i koje nisu provjerene. Tako ćete izbjeći mnoge nepotrebne sukobe sa partnerom.