Subota, 18.05.2024.

Znakovi da imaš posla s frajerom koji želi kontrolu nad tobom

Srijeda, 07.04.2021. | Lifestyle | Najnovije

Konstantno zivkanje, provjeravanje gdje si i s kim si i slično ponašanje na početku može djelovati kao dokaz ljubavi, ali upravo su ovo pokazatelji da frajer s kojim si u vezi ima potrebu da te kontrolira. Nažalost, ponekad je teško shvatiti da je riječ o kontroli, a ako vašu vezu prepoznaješ u ovim stvarima, to definitivno nema veze s ljubavi.

Očekuje da mu se uvijek javiš

Ako slučajno propustiš njegov poziv, postaje sumnjičav i ljubomoran, a niti jedno tvoje obrazloženje nije dovoljno dobro da otkloni njegove sumnje.

Otvoreno prigovara kad negdje ideš bez njega

Ovo će nekim ženama djelovati romantično, ali stvarnost je ipak malo drugačija. Muškarci opsjednuti kontroliranjem jednostavno ne mogu podnijeti ni najbenignije stvari, primjerice kavu na koju odlaziš s frendicama.

Zna se neočekivano pojaviti kod tebe 

Ili ako živite zajedno, zna neočekivano banuti kući, kao da očekuje da će pronaći nešto što ne bi trebao. Postoji razlika između romantičnih iznenađenja i nekontrolirane ljubomore. 

Očekuje da mu dozvoliš čitanje poruka

A najčešći argument je “ako nemaš što skrivati, dat ćeš mi da vidim s kim se dopisuješ”. Poruke su privatna stvar, a ovakvi frajeri će pronaći nešto sumnjivo čak i kad to ne postoji samo da bi mogli dokazati da su u pravu.