Subota, 18.05.2024.

Veza sa djevojkom je zabavna – Veza sa zrelom ženom je fenomenalna: Razlike su velike

Četvrtak, 03.06.2021. | Lifestyle | Najnovije

Život žene u dvadesetima i žene poslije tridesete je drastično drugačiji. Ista žena u različitim dobima postaje totalno različita žena. Zbog toga i veze se razlikuju shodno prema dobu u kojem se žena nalazi.

Veza sa mladom djevojkom (djevojkom u dvadesetima) može biti veoma zabavna. Prednosti veze sa mlađom djevojkom jeste ta “svježina” zbog koje se djevojka lakše prilagođava muškarcu, i lakše im je da se stope oboje u jednu ličnost.

U mladosti ljubav umije biti slađa jer neke stvari probavate po prvi put. Neke emocije osjećate po prvi put, i to se pamti zauvijek. Svaki sledeći nalet emocija više ne bude tako poseban kao prvih puta. U mladosti se lakše navikavate jedni na druge i to je veliki plus u izgradnji ljubavne veze.

Ljubav sa mladom djevojkom može biti sjajna, ali mnogi će se složiti da nije ni pola sjajna kao veza sa zrelom ženom. Takva veza može imati i prednosti i mane, jer na primjer, zrela žena ima izgrađen karakter i navike i zbog toga se neće lako prilagoditi muškarcu.

Prednost je što kod zrele žene nema igrica. Ona odlično zna šta želi i neće se ustručavati da to traži od muškarca. Muškarcima to imponuje jer se ne moraju mučiti da dokuče šta se ženama mota po glavi i šta žele. Veza sa zrelom ženom jeste jednostavnija, ali ni malo dosadnija.

Zrele žene se neće ustručavati otvoreno razgovarati sa muškarcem u vezi svega. Počevši od ozbiljnijih stvari pa do spavaće sobe. Muškarci će obožavati tu njenu slobodu i otvorenost. Za vezu je mnogo bolje imati otvoreno komunikaciju nego se ustručavati razgovarati o nekim temama, piše Pult24.