Srijeda, 23.10.2024.

Kako da isfenirate svoju kosu kao profesionalac

Četvrtak, 30.07.2020. | Lifestyle

Većina nas, fen za kosu i četku za feniranje ne može ni da pogleda, čim temperatura pređe trideset stepeni Celzijusa…

Sama pomisao na vreo vazduh koji dopire iz fena, napor koji pravimo svakim potezom četke i činjenica da proces feniranja traje i do četrdeset pet minuta, navodi nas da preispitamo svoje prioritete. Ipak, u želji da izgledamo kao najbolja verzija sebe u svakom trenutku, nerijetko prevazilazimo sve odbojnosti feniranja po vrelom vremenu, uključujemo svoj klima uređaj ili sjedamo u najhladniji dio svog doma i pokušavamo da ukrotimo svaki neposlušni pramen. 

Ipak, po svemu sudeći, postoji rješenje koje nam može pomoći da kreiramo savršenu frizuru bez mnogo muke. U pitanju je Revlon dva u jedan četka za sušenje i oblikovanje kose, koja nam omogućava zaista lako feniranje i reprodukovanje rezultata koje inače možemo postići samo kod frizera.

Ova četka kombinuje sistem toplog vazduha sa okruglom četkom za kosu, što omogućava ravnomjerno sušenje i oblikovanje kose, uz dodatni volumen i sjaj. Četka je dobila keramički premaz, koji će vašu kosu štititi u kontaktu sa toplim vazduhom, dok također posjeduje tri brzine rada i specijalni generator koji vam olakšava sušenje i pomaže vam da vašu kosu zadržite u zdravom stanju, bez obzira na njenu teksturu, kvalitet i dužinu. 

Ako ste u potrazi za rješenjem za svoje neukrotive pramenove, sa kojima se i vaš frizer teško nosi, možda je baš ova četka pravi izbor za vas.