Petak, 19.04.2024.

Ruževi za usne kao stvoreni za žene sa snažnim karakterom

Nedjelja, 26.07.2020. | Lifestyle

Esencijalni, snažni, u punom koloru, mat ruževi osvajaju ovacije u posljednje vrijeme. Ako ste se i sami umorili od prevelikog sjaja koji je čini se bio na sceni decenijama, vrijeme je da se vratite klasici koja ima bezvremenski šarm.

Ne postoji ništa izražajnije od mat ruža za usne. Neproziran i pigmentisan, on je vaš savršeni partner kada želite da ostavite snažan i nezaboravan utisak. Kao stvoren za dame koje znaju šta hoće i znaju kako to da istaknu. Mat ruževi koje vam danas predstavljamo učiniće vaše usne punijim, senzualnijim i zavodljivijim nego ikad.

Prije nanošenja ovih ruževa predlažemo vam da odradite blagi piling sa šećerom, kako biste svoje usne učinili mekšim i samim tim glatkim za nanošenje željene nijanse ispod koje se neće nazirati ispucali sloj. Također, između usana i ruža možete u jednom premazu nanijeti balzam za usne, koji će ih učiniti dovoljno hidratantnim.

EXREME INTENSE MATTE LIP COLOR – CHANEL

Priuštite sebi mali djelić luksuza uz Chanel Beauty ruž, toliko opojan da će vaše usne izgledati poput zrele maline. Baršunasto glatka formula obezbjediće vam intenzivnu boju tokom višesatnog nošenja.

COLOURPOP LIPPIE STIX

Prijateljsko upozorenje: pažljivo sa ovim ružem jer kada ga jednom nanesete na svoje usne poželjet ćete da imate po jedan u svakoj boji i nijansi. Uz izgled koji podsjeća na olovku, ovaj ruž je izrazito lak za nanošenje, i staje u svaku, pa i najmanju žensku torbicu.

MATTEMOISELLE PLUSH MATTE LIPSTICK – FENTY BEAUTY BY RIHANNA

Čini se da sve što Rihanna dotakne pretvara se u zlato, uključujući i ovaj ruž za usne. Njegov vrlo tanak dizajn i širok raspon nijansi, od klasičnih crvenih pa sve do neutralnih i privlačnih ljubičastih, učiniće da budete spremne za sve prilike.

MATTE REVOLUTION LIPSTICK – CHARLOTTE TILBURY

Ako postoji neko ko može savladati mat ruž i učiniti ga savršenim, onda je to svakako legendarna šminkerka Charlotte Tilbury. Specijalna formula ovog ruža dodaje nježni osjećaj latice na usnama, a pravougaoni oblik omogućava precizno nanošenje, bez potrebe za olovkom za usne.