Subota, 20.04.2024.

Otkrili smo istinu koja stoji iza savršenih fotografija

Nedjelja, 26.07.2020. | Lifestyle

Da li ste se ikad zapitali kako nekom uvijek polazi za rukom da izgleda savršeno na fotografijama?

S druge strane, vjerovatno niste ni svjesni da pred objektivom fotoaparata, vi zauzimate pogrešan stav i doprinosite svom neprivlačnom izgledu. Profesionalni modeli dobijaju od svojih fotografa sve smjernice kako da istaknu svoj najljepši profil i zauzmu stav koji skreće pažnju. Otkrili smo istinu koja se krije iza savršenih fotografija.

Bonnie Rodrigues Krzywicki je naš saveznik danas. Ona će vam pokazati nizom svojih fotografija, da “fotogeničnost” nije nešto sa čime se rađaš, već je nešto što stičeš. I zaista, moramo priznati da joj fantastično ide od ruke skrivanje malih nesavršenosti i isticanje atributa. Na svom Instagram profilu, ona je sa svojim fanovima dijelila savjete o tome kako da se prijatnije osjećaju pred kamerama, što joj je donijelo preko 621.000 pratilaca!

Njena misija ovog puta je “POGREŠNO” i “ISPRAVNO” zauzimanje položaja u toku fotografisanja. Uz vrlo jednostavne URADI i NEMOJ savjete, ona dovodi govor tijela u znatno drugačije svjetlo i samim tim dopadljivije oku posmatrača. Na različitim lokacijama i u različitim prilikama za fotografijsanje, Bonnie će vam pokazati kako da postanete stručnjak za poziranje.

https://www.instagram.com/p/CCrldghprJN/?igshid=5p28gkh8qcqt
https://www.instagram.com/p/CDEr0yIJq6K/?igshid=zplhitv9gn4g
https://www.instagram.com/p/B_LRtuopAsh/?igshid=su4456t5skbc