Petak, 25.10.2024.

Zvijezde vam otkrivaju erogene zone jednog Bika

Četvrtak, 24.12.2020. | Lifestyle

Tvrdoglavi, praktični i vrlo smireni, Bikovi svojim partnerima zadaju težak zadatak kada je uzbuđenje u pitanju.

Međutim čak i neko poput Bika ima “slabe tačke” kada je nježan dodir u pitanju. Ako ste neko ko je u vezi sa Bikom i još uvijek niste sigurni koje su njegove erogene zone, redovi koji slijede bi vas mogli zanimati. Otkrićemo vam šta to Bika dovodi do ekstaze, koliko god nedodirljiv i neumoljiv izgledao.

VRAT

Bik tradicionalno vlada predjelom vrata, ramena i vokalnim traktom. S toga ovo područje na tijelu jednog Bika je ujedno i najranjivije i njegova erogena zona. Bikovi obožavaju sve vrste masaže vrata, ramena i dodirivanje i ljubljenje vrata sa svih strana. Ako želite da zaista zadivite svog Bika, nakon napornog radnog dana priuštite mu masažu ove regije koju ćete završiti poljupcima.

UŠI

Budući da vlada vokalnim akordima Bik uživa u zvukovima lijepih glasova. Senzualan zvuk koji dopire do njihovih ušiju je najkraći put do aktiviranja ove ergoene zone. Slatko šaputanje, pjevanje ili jednostavan govor sa seksi prizvukom neodoljivu su jednom Biku. Ako se svemu tome dodaju neke seksi riječi, Bik će – izgubiti glavu.