Petak, 26.04.2024.

Ljetni HIT – ruksaci sa zanimljivim printom

Utorak, 21.07.2020. | Lifestyle

Gdje god da krenete, bilo u kraću šetnju do grada ili na izlet, potreban vam je pregršt sitnica.

Sve one često ne mogu da stanu u žensku torbu, i praktičnije ih je nositi u ruksaku. Mali, simpatični i lako uklopljivi ruksaci zaista su zgodno rješenje za sve sezone, a naročito za ljeto. Izgledaju komforno, daju vašem stilu ležeran izgled i pristaju uz gotovo sve odjevne kombinacije.

Modeli dekorisani tufnicama, prugama ili cvjetnim dezenom su vam ove sezone na raspolaganju, a mi vam u galeriji predstavljamo neke od najinteresantnijih kombinacija. 

Može se slobodno reći da ruksaci sa printom obožavaju sve vrste nogavica, od kraćih do dugih. Cvjetni dezeni savršeno se slažu sa jeans pantalonama. Također, ako želite kompletnom utisku da dodate notu stila, možete ovaj stajling upariti sa tamnijim blejzerom. Kratki ljetni šortsevi nose se uz izražajne prugaste ruksake koji na sebe skreću pažnju i doprinose vašem atraktivnom izgledu.

Ako želite romantičan izgled možete odabrati neutralnu bijelu kratku haljinu i šareni ruksak sa cvjetnim otiskom, ili minijaturnu varijantu ruksaka zanimljivog dezena koji se savršeno stapa sa vašim boho stilom haljine. Poželjno je da boju koja preovladava na vašoj suknji uparite sa bojom koja je naprisutnija na rancu, kako biste stvorili liepu kompoziciju.