Srijeda, 23.10.2024.

Svjetske zvijezde koje imaju zajedničkog bivšeg

Nedjelja, 09.08.2020. | Lifestyle

Pitate se šta to imaju zajedničko Cher i Nikole Kidman?

Pa Toma Kruza naravno. Kada je Holivud u pitanju, čini nam se da su svi manje više izlazili jedni sa drugima. Gotovo kao što na filmskom platnu mijenjaju partnere, tako i u privatno-javnom životu skaču iz afere u aferu. Izlasci, sastanci, vjenčanja, razvodi, sve je to dio holivudske scene, ispred i iza filmskog platna. Pozabavili smo se zanimljivom temom – zajedničkim bivšim partnerima.

Jednom kada počnete da “kopate” po historiji poznatih ličnosti, nailazite tu na mnogo preklapanja. A koje su to svjetske zvijezde dijelile bivšeg, otkrivamo vam u galeriji.

JENNIFER ANISTON I JULIETTE LEWIS

Jennifer i Brad su bili u braku od 2000-2005. godine a čitavu dekadu ranije Brad je bio u vezi sa Juliette od 1989-1993.

HILARY DUFF I LINDSAY LOHAN – AARON CARTER

Ranih 2000-tih Aaeron je izlazio sa Hilary koju je poznavao još sa 13 godina. Nakon otprilike godinu i po dana veze, njegovo interesovanje je sa Hil prešlo na Lindsay, kako samo jednom tinejdžeru priliči.

DEBBIE REYNOLDS I ELIZABETH TAYLOR

Sa osvrtom na stare holivudske parove, sjećamo se Debbie i Eddie Fishera koji su proveli 50-tih 5 godina u braku, da bi nakon trećeg zajedničkog djeteta, Eddie napustio Deb zbog Liz. Fisher se nalazi na četvrtom mjestu Lizine liste od 7 muževa.

BEN AFFLECK I BRAD PITT – GWINETH PALTROW

Drugo pojavljivanje Brada na našoj listi zahvaljujući činjenici da je pored Bena i on izlazio sa Gwineth. Tri godine veze između Brada i Gwineth dovele su do vjeridbe, ali i raskida, nakon čega je ona ušla u vezu sa Benom.

COLIN FARELL I JUSTIN TIMERLAKE – BRITNEY SPEARS

Vjerovatno ne postoji osoba na svijetu koja se ne sjeća turbulentne veze između Justina i Britney. Ove dvije mlade zvijezde u usponu, u vrijeme svog pojavljivanja na ekranu, obilježile su svojom romansom odrastanje mladih. Međutim, ni njena veza sa Colinom ne treba da bude zaboravljena.

MATTHEW MCCONAUGHEY I RYAN GOSLING

Matt i Sandra su bili zajedno od 1996-1998. godine nakon što su zajedno igrali u filmu “A time to kill”. Nakon nekoliko godina, tačnije 2003., Sandra se upustila u vezu sa Ryanom, takođe nakon zajedničke pojave na filmskom platnu povodom ostvarenja “Murder by Numbers”.

JANUARY JONES I DEMI MOORE

Od 1998-2001. Ashton je izlazio sa January, da bi četiri godine kasnije oženio Demi Moore. Zajedno su bili sve do 2011. godine kada je usljedio buran razvod.