Petak, 29.03.2024.

Da li biste ih prepoznali?! Evo kako su poznate ličnosti izgledale u mladim danima

Četvrtak, 02.07.2020. | Lifestyle | Showbiz

Sve što rade, govore i misle, je nalik animiranom filmu. S toga ne čudi da su riješili da pred jednog fotografa stanu rame uz rame sa svojom dosta mlađom verzijom, praveći pri tom urenebesne izraze lica, i gestove. Jedan holandski grafički dizajner po imenu Ard Gelinck je riješio da vam omogući putovanje kroz vrijeme.

Njegov rad se ogleda u sastavljanju prošlosti i budućnosti. Fotografisao je slavne ličnosti iz svijeta filma, muzike i mode, dajući im pri tom priliku da se prisjete kako su izgledali u mladosti. Slike su toliko realistične, da biste mogli lako pomisliti da se radi o starijoj i mlađoj braći i sestrama koji vrlo liče, ili čak roditeljima i djeci.

Gelinck se bavi ovakvim fotomontažama od prilike oko 10 godina, i kako se čini ne nedostaje mu ideja i inspiracije. Naprotiv, sa svakim novim radom, on oduševljava svoje pratioce na Instagramu, i oni su zapravo njegov – vjetar u leđima. Više od 258 hiljada pratilaca je dokaz kvaliteta njegovog rada, a ove fotografije mladih i starijih slavnih ličnosti su zaista šlag na torti.

Uvjerite se i sami.