Srijeda, 23.10.2024.

Nekoliko ljetnih kombinacija majica u stilu 90 – tih

Subota, 01.08.2020. | Lifestyle

Famozni top i dalje je u centru pažnje, kako mjeseci, pa i godine lete.

Kako je ljeto nastupilo, oslobodili smo se svih suvišnih detalja i prigrlili obožavani top, u kom svaka devojka djeluje tako privlačno. Pokrivajući samo ono najnužnije, top je majica koja više otkriva nego što sakriva, ali je u tome i njena draž. Međutim, ove sezone, top je dobio dodatak u vidu donjih dijelova garderobe dubokog struka.

Može se slobodno reći da se top vratio kroz vrijeme i sa sobom donio pregršt pantalona, suknji i šortseva visokog struka, uz koje djeluje još ženstvenije i izazovnije. Visok struk odjevnih predmeta bilo pantalona ili suknji, ovog puta sakriva dio vašeg stomaka.

Ako posmatrate malo detaljnije dizajnerske radove kroz vrijeme, primjetićete da oni prosto obožavaju top majice. Štaviše, oni kao da uživaju u tome da sve komade gornjih dijelova garderobe smanjuju. I muške košulje i sportske majice i donje rublje i naravno top majice, ovog puta su minijaturnije nego ikad.

Zapravo, tajna nošenja top majice je u njegovom prilagođavanju vama i vašem stilu, jer nisu svi top modeli iste dužine, kroja, boja i materijala. S toga, bilo da preferirate modele koji gotovo da predstavljaju grudnjak, ili volite neke ležernije varijante, u našoj galeriji ćete moći da vidite šta je u trendu ovog ljeta.

Pronađite onaj koji laska vašoj figuri.