Srijeda, 24.04.2024.

Je li Admela Hodžić postala “ruska špijunka koja radi za Dodika i Čovića”?

Subota, 24.10.2020. | Kolumne | Najnovije

Ako je Stranka demokratske akcije (SDA) i u čemu dosljedna onda je to nedosljednost. To se jasno vidjelo na brojnim primjerima funkcionera koji su napuštali SDA, a koji su preko noći od “patriota”, “državnika” i “najboljih političara” postajali za SDA “ruski ljudi”, “osobe koje rade za Dodika i Čovića” i “političari koji ruše BiH”.

Mantra SDA je uvijek ista. Ko god istupi iz SDA za SDA postaje lažni Bošnjak, partner Milorada Dodika i Dragana Čovića, osoba koja je nezadovoljno onim što mu je SDA dala, a prema njihovom tumačenju dala mu je sve i tako dalje.

Istih komentara nije ostala pošteđena ni zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Admela Hodžić koja je jučer odlučila napustiti SDA i zajedno sa zastupnikom Aljošom Čamparom formirati skupštinsku grupu koja će dati podršku imenovanju novog saziva Vlade Kantona Sarajevo.

“Počastili” su SDA botovi Admelu Hodžić i mizoginim komentarima, a jedno od propagadnih glasila SDA – vjerovali ili ne – uporedilo je kantonalnu zastupnici i sa životinjom.

Uvrede, psovke, omalovažavanje, prijetnje, vrijeđanje porodica i mizogini komentari dovoljno govore koliko je moralno dno dotakla Stranka demokratske akcije (SDA). Zbog toga ne bi bilo loše podsjetiti funkcionere, a i botove SDA  da se prisjetite ajeta iz Kur’ana i stroge naredbe o nužnosti lijepog govora: “Reci robovima mojim da govore samo lijepe riječi“.

(PRESS)