Petak, 19.04.2024.
In

Deco bar – čisti hedonizam u srcu grada

Srijeda, 15.07.2020. | In

Deco bar je jedan od lokala koji se svakako izdvaja svojim kvalitetom i inovativnom ponudom. Idealno lociran u ulici Zelenih beretki 22, u samom srcu Sarajeva, predstavlja mjesto za uživanje, opušteno druženje, ali i odličan noćni provod.

Njegov interesantan ambijent odiše duhom elegnacije, dok savremeni elementi čine prostor jedinstvenim. Možemo reći da je Deco bar još jedno remek dijelo poznatog arhitekte Amira Vuka – Zeca, koji je i ovaj put pokazao svoje umijeće i eleganciju uređivanja prostora.

Tako Deco bar predstavlja pravi dašak svježine u sarajevskom noćnom životu. Bogata karta pića i odlična usluga, jesu kriterij za ljude sa ukusom, koji znaju šta znači kvalitet i ne pristaju na manje.

Vinska lista je podugačka i sadrži najbolja vina iz regiona i inostranstva, pa Deco bar predstavlja pravi raj za hedoniste koji uživaju u čaši vrhunskog vina.

U ovom sarajevskom baru pronaći ćete i neke od premium alkoholnih pića – od whiskey-a burbona, škotskih, irskih, singlemalt do širokog izbora vodki, ginova i rumova. Ako ste pak ljubitelji koktela, barmen će vam prema originalnoj recepturi pripemiti i u highball čašama poslužiti željeni koktel, obzirom da karta koktela broji preko 30 vrsta, a samo neki od njih su: Negroni, Mojito, Peach Perfect, Whiskey sour i dr.

Bilo da ste za aperitiv poput vermouth-a ili digestiv poput ruma i likera, Deco bar vas sigurno neće razočarati svojom ponudom i ostaviti ravnodušnim.

Stoga dođite, uživajte i opustite se. To je sve što treba da uradite, a za sve ostalo će se pobrinuti iskusni ugostitelji koji čine sve da Deco bar bude vaše novo omiljeno mjesto u gradu.

Deco bar – Instagram profil