Četvrtak, 25.04.2024.
In

FitBar Point – vaš zdravi izbor

Utorak, 07.07.2020. | In

Ukoliko ste posvećeni nekom određenom tipu ishrane, bavite se sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju,  restoran zdrave ishrane FitBar Point je pravo mjesto za vas. 

Dva diplomirana pravnika, supružnici Mirsad i Selva Redžić, inače roditelji troje djece, odlučili su uložiti svu svoju energiju, kreativnost, novac i ljubav u ovaj posao. Tako je nastao enterijer koji odiše harmonijom, topao i jedinstven, stvarajući prijatnu atmosferu kojom se ne može pohvaliti baš svaki restoran.

Na meniju ovog restorana možete pronaći veliki izbor jela koja se pripremaju na zdraviji način, bez prženja u dubokom ulju. Tako, ako odlučite da se počastite burgerom, ne morate osjećati grižnju savjest jer burgeri iz ovog restorana sadrže 99% najkvalitetnije meso i samo 1% začina.

„Jedni smo od rijetkih koji nude kvinoju, batat i crnu rižu“, pojasnio nam je vlasnik restorana Mirsad Redžić. „Dobar biftek za prave gurmane, ili pak lignje za ljubitelje morskih plodova, samo su neki od specijaliteta koje pripremamo za naše goste“.

Široka ponuda hrane za vegane i vegetarijance je također nešto o čemu su razmišljali u FitBar Point-u, ali i bezglutenski hljeb od ovsenih pahuljica, obrok salate, topli napitci po želji sa kokosovim, bademovim ili sojinim mlijekom, preukusni zdravi kolači od mrkve koji se poslužuju u porculanskom posuđu, te niz drugih delicija.

Odnedavno, restoran FitBar Point posjeduje i  baštu, tako da je, u ovim vrelim ljetnim danima, idealan za prvu jutarnju kafu. Uz laganu muziku, svako jutro od 08.00 do 10.00 sati, prestižni Vergnano espresso možete popiti za samo jednu marku, u samom centru grada. Zvuči nevjerovatno zar ne?!

Posjetite restoran FitBar Point na adresi Branilaca Sarajeva 3, i budite sigurni da ćete osjetiti savršen spoj atmosfere, hrane i pića. To je definitivno recept kojim će vas ovaj prelijepi restoran očarati i učiniti da mu se uvijek rado vratite.

Ukoliko pak nemate vremena za odlazak u restoran, a želite se počastiti zdravim obrokom, pozivom na broj 033 204 344 naručite omiljeno jelo, a dostavljač će vam isto isporučiti na ulazna vrata.

Za sve posjetitelje obezbjeđen je besplatan parking.