Subota, 11.05.2024.
In

Coffee Station – Vaša omiljena stanica najkvalitetnije kafe i hrane

Subota, 03.10.2020. | In

Coffee Station priča počela je u maju 2018. kad je Sarajevu predstavljen nesvakidašnji koncept ugostiteljskog objekta koji je prvenstveno zamišljen da bude nezaobilazna stanica za prvu jutarnju dozu espressa, uz premium Lavazza blendove koje objekat ima u ponudi. Kroz svega nekoliko prvih mjeseci, objekat je postao mnogo više od mjesta koje se posjećuje samo radi kvalitetne kafe.

Neobične slastice poput pohovanog sladoleda, rollo palačinaka, pohovane jabuke, te raznih sladoleda i voćnih kupova, osvojile su srca posjetioca i motivisali ih da sve češće posjećuju objekat.

Meniju Coffee Stationa ne manjka ni raznovrsnost slanog programa u kojem se uživa od ranog jutra kroz raznoliku ponudu doručaka, manjih zalogaja, pa sve do ručka ili večere.

“Posmatrajući zadovoljstvo naših gostiju od početka ove priče i njihovo prepoznavanje naše stanice kao mjesta sa kvalitetnom uslugom, zanimljivim konceptom i enterijerom, odlučili smo se za otvaranje još jednog objekta. U narednim godinama nam je cilj nastaviti i dalje razvijati Coffee Station ideju i upravo zbog toga smo odlučili da Coffee Station Skenderija bude enterijerom i ponudom identičan našem prvom ugostiteljskom objektu na Kovačićima”, rekao je direktor Edin Taslaman.

U kutak trenutnog Coffee Stationa možete zaviriti kroz galeriju slika na Instagram profilu Coffe Station a također i dalje možete pratiti i sve novitete koji vrlo brzo stižu i iz novog objekta.

Coffee Station nalazi se na adresi Hamdije Kreševljakovića 8 (Skenderija, Sarajevo) i u ulici Zagrebačka 4A.