Petak, 10.05.2024.
In

Restoran Lovac pokrenuo gastro event „The Lovac Express“

Utorak, 01.09.2020. | In

„The Lovac Express“ gastro event pod palicom sarajevskog restorana Lovac krenuo je od 23. augusta i traje sve do kraja sezona otvorenih bašti (25.10.2020.).

Ideja ili kombinacija ideja, u sebi je objedinila Oriental Express kao referencu na brzu, kvalitetnu i inovativnu vožnju zajedno sa aluzijom na Leskovački voz koji podrazumijeva slijedove hrane, odnosno enormne količine hrane. Plus, na to se uvezala ideja američke „All You Can Eat“ ponude koja je slabo, odnosno nikako, prisutna na našim prostorima tako da smo se mi odlučili za jedan specifičan dan u sedmici (nedjelja) u kojem će svi prisutni moći da uživaju u različitim sadržajima. Naglasak je naravno na dobroj klopi i to striktno sa roštilja koju uz kupljenu kartu, imate pravo konzumirati neograničeno. Ideja je  u stalnoj razradi i nadograđivati će se uvijek iznova. Razlog zbog kojeg je nastala tematska nedjelja u našem prostoru, pod imenom „The Lovac Express- Grill Experience“ je trenutna situacija koja gotovo da nam nameće način života za koji je odmor, uživanje, opuštanje i druženje nepoznanica. Često u svojim obraćanjima javnosti i komunikaciji sa našim gostima potenciramo posjetu naše „male oaze“ kako volimo da je zovemo, jer je ona zasigurno pravi prostor za relaksaciju i kratki bijeg u mir, a tako blizu centra grada. Nedjelja će biti naš dan! Planiramo da zanemarimo ustaljena mišljenja i da nedjeljom ne budemo lazy već da se pripremimo na brzu vožnju (samo u smislu proricanja vremena) i steknemo kvalitetno i vrijedno iskustvo.“, saopštili su ispred tima Lovca za Sarajevo Food Dictionary.

Karte su 21,00 KM na ulazu ili 18,00 KM uz prethodnu rezervaciju, a svi oni koji ne žele probati hranu sa ponude  „The Lovac Express“ imaju besplatan ulaz uz konzumaciju i naplatu pića ili hrane po želji i mimo samog događaja.