Četvrtak, 28.03.2024.

Nakon što mu je ugašen kanal na Youtube-u: Otkriveno koliko je Baka Prase zarađivao na internetu

Četvrtak, 29.09.2022. | Biznis | Na mreži | Vijesti

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase koji je nedavno bio na saslušanju zbog navodnih optužbi koje je protiv njega podnio vlasnik Pinka Željko Mitrović, suočio se sa novim nedaćama pošto je ugašen njegov Youtube kanal.

U medijima se nedavo polemisalo o sadržaju koji je Baka Prase objavljivao na svom kanalu, a prema podacima sajta socialblade.com i statistici njegov kanal je bio treći najbolje rangiran u Srbiji.

Procjenjuje se da je mjesečno mogao da zarađuje mnogo novca, a u zavisnosti od sadržaja i broja objava, kao i monetizacije, zarada na mjesečnom nivou kretala se između 4.700 eura i 74.500 eura.

Potencijalni prosjek zarade na godišnjem nivou, prema računici koju je objavio pomenuti sajt, iznosio je između 55.900 eura 894.200 eura.

Da odlično zarađuje od ove platforme, Baka Prase se nedavno i sam pohvalio kada je otkrio koliko hiljada eura je uzeo za samo jedno veče od donacija svojih fanova.

Otkako je u live-u sa bivšom djevojkom Anjom Blagojević isprozivao Željka Mitrovića, Bogdan Ilić ne prestaje da se na društvenim mrežama bavi sukobom koji je uslijedio. Mitrović je na svojoj televiziji emitovao dokumentarac o jutjuberu, nakon čega je sukob postao još žešći.

EXPRESS/PRESS