Utorak, 17.05.2022.

“Alumina” raspisala oglas za prijem 99 radnika

Srijeda, 08.12.2021. | Biznis | Najnovije | novinarka

Kompanija “Alumina” iz Zvornika raspisala je oglas za prijem 99 radnika na 30 radnih mjesta, uglavnom u sektorima proizvodnje i održavanja, rekla je rukovodilac Kadrovske službe Mirjana Šoja.

Šoja je naglasila da postoji veliki interes kandidata, što govori o povjerenju koje sugrađani imaju prema ovom privrednom društvu.

Najviše upražnjenih radnih mjesta biće u Sektoru proizvodnje glinice zbog povećanja proizvodnih kapaciteta, osvajanja novih proizvoda i odlaska radnika u penziju.

Direktor ovog sektora Rajko Aleksić kaže da je predviđeno zapošljavanje 41 radnika, među kojima je sedam za radna mjesta sa visokom stručnom spremom.

– Prijemom novih radnika očekujemo da u narednom periodu odgovorimo radnim zadacima koji se prvenstveno odnose na povećanje proizvodnog kapaciteta i proširenje palete proizvoda – istakao je Aleksić.

U kompaniji “Alumina” zaposleno je 1.469 radnika.

Iz Službe za odnose s javnošću komapnije su naveli da je ovo preduzeće jedan od najpoželjnijih poslodavaca, ne samo na području grada Zvornika, nego i šire.

Uspješni poslovni rezultati, stabilnost kolektiva i izvjesna perspektiva osnovni su razlozi velikom interesovanju nezaposlenih koji ovih dana predaju molbe u želji da dobiju posao u najvećem zvorničkom kolektivu, dodaje se u saopštenju, prenosi Srna.

Tagovi: Alumina Biznis