Subota, 18.05.2024.

Frizerland Sarajevo promijenio ime u Frisa

Utorak, 23.06.2020. | Biznis | Najnovije

Frizerland Sarajevo godinama unazad dobro je poznato mjesto gdje možete kupiti sve što je potrebno za njegu kose, lica i tijela. Ova kompanija odlučila se za rebrending i promjenu imena, pa je Frizerland Sarajevo postao Frisa.

Promjena imena je rezultat rebrendinga u kojem se ogleda rast i transformacija ove kompanije.

“Frizerland Sarajevo postao je Frisa. Ime jeste novo ali je predanost poslu i strast koja nas pokreće ostala ista. Odlučni smo da nastavimo raditi onako kako smo i do sada radili, a čime smo i zaslužili vaše poštovanje i naklonost”, poručili su iz Frise.

Uz promjenu imena, usvojili su i novi korporacijski identitet koji uključuje novi logo, te nove vizuelne elemente po kojima će Frisa biti prepoznatljiva. Ova promjena stupa na snagu odmah i sve buduće poslovne aktivnosti će se provoditi pod novim imenom.

“Pod imenom Frisa ćemo nastaviti pomagati našim klijentima, bili oni profesionalci ili ne, te se i dalje truditi na naše tržište dovoditi provjerene i cijenjene brendove. Pažljivo smo osluškivali vaše želje i upite pa će s novim imenom i naše prodavnice biti još bogatije i opremljenije sjajnim novim brendovima i proizvodima koji oduševljavaju korisnike širom svijeta”, kazali su.

U Frisi ćete moći kupiti trendy svjetske brendove, te na jednom mjesto pronaći sve što vam za ljepotu treba.

“Odnos prema vama, kupcima, prijateljima, ćemo dodatno poboljšati i unaprijediti, te na taj način zaslužiti vaše povjerenje i pod novim imenom. S novim poslovnim promjenama težimo zadržati lidersku poziciju u ovom dijelu BiH u prodaji frizerske opreme i preparata. U godinama koje su pred nama želimo biti još bolji, još jači i posvećeniji svom poslu”, zaključili su iz Frise.

Na kraju su kazali kako promjena imena neće utjecati na postojeće partnerske odnose sa kupcima, dobavljačima, partnerima, proizvođačima i drugim licima uključenim u njihovo poslovanje.

Frisu možete posjetiti na dvije lokacije u Sarajevu, na Dobrinji, na adresi Branislava Nušića172, te u SCC-u na prvom spratu, a dodatne informacije potražiti na broj telefona 033 473 061.

(Klix)