Nedjelja, 27.10.2024.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su opet zajedno? ‘Tajno se sastaju’

Nedjelja, 02.05.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Poznati glumac i pjevačica zaručili su se 2002. godine, a mediji su ih prozvali ‘Bennifer’. Trebali su se vjenčati 2003. ali su svečanost odgodili,a početkom 2004. su i službeno prekinuli

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez (51) i glumac Ben Affleck (48) nedavno su uočeni kako zajedno provode vrijeme u Los Angelesu, piše Page Six.

Slavni oskarovac viđen je kako nekoliko puta tijekom dana odlazi do kuće u bijelom terencu Escalade koji pripada latino zvijezdi, odnosno njegovoj bivšoj zaručnici. 

– Osiguranje ga pokupi na lokaciji blizu kuće te ga nakon nekoliko sati druženja vrati nazad – kaže izvor za Page Six.

Izvori bliski paru govore da je par samo u ‘prijateljskim odnosima’ i ničemu više, i da takav odnos njeguju godinama. Affleck i Lopez bili su zaručeni 2002. godine, no 2003. godine su odgodili vjenčanje, a u januaru 2004. su prekinuli. 

Nakon prekida četverogodišnje veze i zaruka s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (45), Jennifer se često viđa s drugim slavnim facama, a navodno joj podršku pruža i bivši suprug, pjevač Marc Anthony (52). 

‘Kad ste toliko poznati, s kim ćete razgovarati? S ljudima koje poznajete, drugim poznatim ljudima’, kaže izvor blizak Lopez.