Nedjelja, 27.10.2024.

Severina bijesna na Jovanu Joksimović zbog porno fotografija

Ponedjeljak, 19.04.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Hrvatska pop zvijezda Severina je gostujući u emisiji “150 minuta” na televiziji Prva izrazila svoja osjećanja i otkrila da je zbog odluke Jovane Joksimović, dok voditeljka je još uvijek na pomenutoj televiziji vodila Jutarnji program, doživjela nočekivan tretman i veliku neprijatnost.

Seve je razgovarala sa voditeljkom Marijom Kilibardom o kampanji „Hejt Sloveni“ u kojoj je učestvovala, a zatim u jednom trenutku potpuno promijenila tok razgovora. Na osnovu informacija koje je Severina dala pretpostavlja se da je riječ o nekadašnjoj voditeljki Prve, Jovani Joksimović.

„Imala sam neprijatnost sa vašom televizijom prije nekoliko godina. Voditeljka je u Jutarnjem programu pustila moje gole fotografije koje su hakovane sa mog telefona. Naša djeca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža koji pjeva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dijete i moje dijete su se igrali zajedno, mi smo se družili kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade“, rekla je pjevačica i dodala:

„Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno“, ispričala je pjevačica i voditeljku ostavila u šoku:

Marija ju je, zatim, upitala da li su se njih dvije čule nakon toga, na šta je pjevačica odgovorila da nisu.

Podsjetimo, izvjesne Severinine sporne fotografije procurile su u javnost 2018. godine, dok je Jovana Joksimović još radila na Prvoj televiziji.