Nedjelja, 27.10.2024.

Muškarac sa visokim mišljenjem o sebi će teško ostati vijeran: 7 razloga zašto se odluče na preljubi

Srijeda, 24.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Zašto uopšte muškarci varaju? Posebno onda kada se čini da sve ide ok? Često mi krivimo sebe, i kada sve prođe vidimo da nije bilo do nas. I nije, vjerujte mi. Do njega je. Iako varaju i muškarci i žene, ali se još uvijek raspravljaju oko toga ko vara više , muškarci imaju više razloga iz kojih to čine definitivno. Ovo su neki od njih:

1. Previše je zgodan On je tip o kojem svi sanjaju, šarmantan i jako zgodan – što znači da ima puno prilika. Uglavnom toliko da uvijek skoro njemu prilaze. Možda nije izašao sa namjerom da vara, ali kad mu već nešto nudi… teško je reći ne, posebno muškarcima. 

2. Vara zato što može Danas više nego ikada postoji more žena više nego spremno da vara i nalaze se samo na jedan klik udaljenosti od njega, te tako postaje lakše nego ikada da on dođe do afere ako želi. 

3. Želi probati nešto novo Iako vaša veza naizgled divno funkcioniše, muškarci vremenom gube interesovanje. Ne svi, naravno. Ali onaj postotak koji izgubi interesovanje za svoju partnerku na intimnom nivou uzbuđenje traži u tuđem krevetu. 

4. Zna da će se izvući sa time …ili bar misli da ćete mu oprostiti. Ovo je posebno istina ako ste mu do sad već opraštali male sitne laži i on jednostavno misli da će se niz nastaviti i da će on naći načina da vas u to uvjeri. Ako vas je već jednom prevario a vi ste mu oprostili, budite sigurni- uradiće to ponovo. 

5. Niste jedno za drugo U veze ulazimo iz različitih razloga, a posebno zato što vjerujemo da je između nas zasijala iskra, osjetila se hemija koja nam daje do znanja da je baš on taj pravi muškarac za nas. Ali istina je da su osjećaji mnogo teži i kompleksniji nego što nam se čini, zamaskirani ”leptirićima” u stomaku. Posebno svi želimo ukrotiti tog ”lošeg” dečka, ali ako je on popularan kod žena, teško će se riješiti navike da vara i bude u stalnoj čvrstoj vezi.  

6. Njegovi prijatelji takođe varaju Oni to rade ali to su dobri momci, jel’ da? Možda je to radio i njegov otac a muškarci će se uvijek ugledati na njega. Što je više okružen sa ljudima koji su skloni preljubi to je isto normalnije i prihvatljivije za njega. Ne prate svi muškarci ovaj šablon ali će itekako dobra većina postupiti upravo tako. Čuvajte se, piše Infopult.