Subota, 26.10.2024.

Konaković: Država nam je mnogo važnija od stranke i neka nam NiP traje onoliko koliko će biti koristan našoj domovini i ljudima u njoj!

Subota, 13.03.2021. | Na mreži | Najnovije

Elmedin Konaković, predsjednik Naroda i Pravde na svom Facebook profilu čestitao je članovima, simpatizerima i svim onim ljudima koji podržavaju ovu političku opciju treću godišnjicu postojanja.

Konakovićevu objavu prenosimo u cjelosti:

Napunili smo juce 3 godine. U kratkom smo vremenskom periodu postali jedan od najznacajnijih politickih faktora u BiH. Politikom se bavimo na drugaciji nacin. Hrabro govorimo o problemima drustva, nudimo rjesenja, otvaramo teme koje drugi nece i ne smiju, a ono sto je najvaznije, razbijamo okove kojim su stranke na vlasti okovale narod i gradjane nase zemlje. Kvalitet postaje mnogo bitniji od stranacke pripadnosti i clanske kartice, vracamo ljudima prava koja su stranke oduzele. Nismo savrseni, pravimo greske, a kritike prihvatamo i greske ispravljamo. Hiljade mladih, strucnih i eticnih, buntovnih i hrabrih da mijenjaju stanje u drustvu, danas su u stroju Naroda i pravde. Mnogo je i onih starijih koji su nas koncept prigrlili i istrajavaju u borbama. Pritisci nas cine samo jacim, napadi nas motivisu za dalju borbu, a lazi se od nas odbijaju. Drzava nam je mnogo vaznija od stranke i nek’ nam NiP traje onoliko koliko ce biti koristan nasoj domovini i ljudima u njoj! Sretan Vam rodjendan NiP-ovci moji hrabri! Narod i pravda ❤️💪👊