Subota, 26.10.2024.

Često su neodgovrni i djetinjasti – 6 znakova koji bi mogli otkriti slabog muškarca

Četvrtak, 11.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Svaka žena pored sebe želi imati jakog muškarca koji će znati kako da se pobrine za nju. 

Nije važna ona fizička snaga, već moralna i psihološka podrška. Slab muškarac nije onaj muškarac koji je emotivan i koji ponekad zaplače. Suze su normalan izraz osjećanja i nije znak slabosti.

U nastavku pročitajte koje su to osobine koje su karakteristične za slabe muškarce. 

1.Nije u stanju rješavati probleme; Snaga muškarca se između ostalog ogleda u njegovoj sposobnosti rješavanja problema, a kada oba partnera rade na rješavanju zajedničkih problema to je jedan veliki plus. Slab muškarac više voli da uživa u životu i pusti druge se problemi rješavaju sami od sebe ili da ih drugi rješavaju umjesto njih. 

2. Ugađa drugima,a zanemaruje vas; Njemu je važnije šta drugi misle o njemu, a za vas misli da ćete uvijek biti tu za njega. Zbog toga će slab muškarac uvijek radije ugađati drugima.

3. Nikad nije pored vas kad ga trebate; Uvijek je tu kada je njegovim prijateljima potrebna pomoć, ali ne i kada je potrebna vama. 
Više se plaši da će izgubiti prijatelje nego da će izgubiti vas.

4. Nikada se neće zauzeti za vas; Slab muškarac se ne zna zauzeti za sebe, zato nemojte očekivati da se zauzme za vas. On vas nikada neće braniti niti će stati na vašu stranu. 

5. Neodgovoran je; Slabi muškarci su ćesto djetinjasti i veoma neodgovorni. Uvijek će radije prebaciti krivicu na nekoga drugoga nego da prihvate odgovornost.

6. Zahtjeva pažnju; Slabi muškarci uvijek traže odobrenje od žena pa su u stanju da se zaljube i budu u vezi sa bilo kim samo da bi bili u vezi i dobili pažnju koja im je potrebna.