Subota, 26.10.2024.

Mlad Mjesec u Ribama 13.03.: Očekuju nas valovi ljubavi i ljepote

Srijeda, 10.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

13.03.2021. godine očekuje nas mlad Mjesec u Ribama. Nosi nježnu, eteričnu energiju koja nas nadahnjuje da sanjamo, stvaramo i zamišljamo bolju stvarnost za sebe. Koristite ovu energiju tijekom narednih tjedana da biste manifestirali želje i sanjali, istraživali nova područja vaše vlastite intuicije i svijesti. Potrudite se da u ovom periodu vaše misli, riječi i postupci budu usklađeni sa svim onim što želite.

Očekuje nas mlad Mjesec u Ribama 13.03.2021. godine i šalje valove ljubavi i ljepote na naše kozmičko nebo. Nosi nježnu, eteričnu energiju koja nas nadahnjuje da sanjamo, stvaramo i zamišljamo bolju stvarnost za sebe.

Potrudite se da u ovom periodu vaše misli, riječi i postupci budu usklađeni sa svim onim što želite, posebno pod utjecajem ovog mladog Mjeseca.

Odvojite trenutak da zatvorite oči i zamislite bolji život za sebe i za cijeli svijet. Zatvorite oči i vizualizirajte mir koji zrači vašim srcem i srcem svakog bića.

Pod tamnim nebom mladog Mjeseca, Venera i Neptun također će biti u poravnanju. Ova kombinacija energija može aktivirati našu srčanu čakru i nadahnuti nas da zaronimo u dublju i veću ljubav.

Venera i Neptun zajedno na nebu mogu biti recept za privlačenje ljubavi, liječenje srca i buđenje emocija. Slušajte mudrost koja vam nudi srce i slijedite njegova uputstva.

Obratite pažnju i poslušate svoju intuiciju, posebno ako vam nešto ne ide po planu. Neptun je planet intuicije i osluškivanja našeg unutrašnjeg glasa. Ponekad može zamagliti stvari ili nam zamagliti vid, ali to je samo zato da bismo naučili što znači ući unutra, prodrijeti u dušu i izvući vlastitu unutrašnju mudrost.

Ako tragate za jasnoćom, posebno u romantičnim odnosima, možda ćete i vidjeti da ovaj mladi Mjesec u Ribama donosi novu inspiraciju koja će vam pomoći da lakše donosite odluke.

Venera je planet koji vlada vezama, ali ne samo romantičnim vezama, već i odnosima s obitelji i prijateljima, novcem pa čak i odnosom s nama samima.

Ako u bilo kojem od ovih područja ima nezadovoljstva, mlad Mjesec može vas potaknuti da radite stvari drugačije ili da stvari vidite na nov način.

Ako želite razriješiti ili oprostiti, ova energija je posebno korisna i može vam pomoći da se povežete s dubljim suosjećanjem i ravnomjernom, bezuvjetnom ljubavlju.

Neptun je planet bezuvjetne ljubavi. Podsjeća nas da bez obzira na neprijatelje ili pogrešne ljubavi s kojima se nađemo u ovom životu, uvijek postoje neki darovi i neke pouke koje možemo iskoristiti.

Energija Neptuna može ponekad stvoriti ružičastu nijansu nad svim onim što vidimo pa ako se nešto osjeća previše dobro da bi bilo istinito ili ako se u ovom trenutku osjećate neodlučno, pronađite strpljenje i sačekajte da stvari postanu jasnije. Na kraju će se magla podići i uspjet ćete vidjeti jasniji put.

Ovaj mlad Mjesec je prelijep i predstavlja jedan kreativan ciklus.

Koristite ovu energiju tijekom narednih tjedana da biste manifestirali želje i sanjali, istraživali nova područja vaše vlastite intuicije i svijesti.

Ribe su posljednji znak Zodijaka, a njegova energija nas uvijek podsjeća na to da kao i uvijek postoje nove razine u koje treba ulagati i putovati.

Život je manje ravna linija, više spirala. Uvijek se susrećemo s različitim stvarima, a svaki put je naše razumijevanje sve dublje i bogatije.