Subota, 26.10.2024.

Poslije unakaženih lica: Salon zatvoren, djevojke i dalje idu na isti tretman

Petak, 05.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Fotografije unakaženih lica djevojaka poslije takozvanog brazilskog estetskog zahvata u jednom salonu uzburkale su javnost, a ni par dana poslije toga interesovanje za ovaj zahvat – ne jenjava.

Ipak, beogradski salon je zatvoren jer. Inspekcija nije dolazila, a nije nagovješteno ni da bi dolazili. Salon u Banjaluci i dalje radi isti ovaj tretman na koji djevojke dolaze.

Zastrašujuće fotografije unakaženih žena u Srbiji zatrpale su društvene mreže. Kako je prethodnih dana navođeno u medijima, sve one su poslije takozvanih brazilskih estetskih zahvata dobile kraste, opekotine i ožiljke a neke od njih su odlučile da tuže salon u kojem se sve dogodilo. Njih pet i formirale su stranicu na Instagramu na kojoj su objavile fotografije.

Za ovaj salon saznale su na društvenim mrežama. Salon reklamira i jedna poznata estradna zvezda.

Jedna od djevojaka, koja je davala izjave po brojnim medijima, tako je platila 1700 eura za lasersku operaciju nosa, a dobila tretman plazma pjenom.

“U toku postupka, osjetila sam da nešto nije u redu, ali nisam znala šta se dešava. Bolilo je puno, ali sam tek poslije vidjela strašne opekotine i ožiljak. Dermatolog kod kojeg sam bila poslije rekao mi je da kao da sam prošla kroz požar”, rekla je za medije ranije.

Ipak, otišla je na korekciju, kako joj je preporučeno u istom salonu. Nakon korekcije, spale su kraste, ali je ožiljak bio veći. Prema njenim riječima, ožiljak će ostati do kraja života.

Slučaj će epilog dobiti na sudu.