Subota, 26.10.2024.

Zašto pojedine žene pristaju da budu ljubavnice – Voće u tuđem dvorištu je često slađe

Petak, 05.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Većina afera započinje tako što je jedna osoba nesrećna u vezi ili joj druga osoba odvuče pažnju. Ipak, svako ima svoje razloge zbog kojih vara. 

Neki muškarci jednostavno ne mogu da se skrase pored jedne žene, dok su drugi emocionalno iscrpljeni, a ne mogu prekinuti vezu u kojoj se nalaze. Takođe, postoje i oni kojima je samo dosadno i traže neku zabavu sa strane. Zene koje postaju ljubavnice takođe imaju svoje razloge. 

Nekima je tuđe slađe, i žele ono što ne mogu imati. Dok se neke jesnostavno zaljube i žive u zabludi da će tom muškarcu jednog dana postati zakonita i jedina žena. Mnogi se mogu osjećati loše zbog toga što rade, ali su u istom trenutku srećni jer im je lijepo i uživaju. 

Kao prvo odnosi su veoma strastveni i intenzivni, jer sve to što muškarac radi sa svojom ljubavnicom ne može da radi sa svojom ženom. Zato sebi može dopustiti da eksperimentišu i isprobavaju razne nove stvari. Kada žena postane ljubavnica, ona treba imati na umu da će ta njena veza trajati samo privremeno. 

Strast koju ona osjeća prema svom ljubavniku i koju on osjeća prema njoj nastaje iz razloga što se ne viđaju svakodnevno i ne provode mnogo vremena zajedno. Ljubavnica uživa u činjenici da je neko želi i smatra poželjnom. 

Prija joj saznanje da neko misli na nju, ko možda ne bi smio i da je njegova pažnja usmjerena ka njoj. Lijepo je kada imate nekoga čija je pažnja usmjerena na vas i ko vam dijeli komplimente koji ukazuju na osjećaj uživanja. Ipak, postoje i oni periodi kada se ljubavnica može osjećati iskorišteno, periodi u kojima bi htjela iskreno razgovarati o budućnosti koja u mnogim slučajevima nije moguća. 

Željela bi da može raditi normalne stvari koje rade normalni parovi bez da mora da se krije. Tada od one žene koja je obećala sebi da se neće vezati postaje osjetljiva i počinje shvatati da nikada neće biti na prvom mjestu te da će zauvijek biti druga ako ne prekine tu aferu u kojoj se nalazi. Biti ljubavnica u početku je zabavno i intenzivno, ali vremenom postaje bolno.