Subota, 26.10.2024.

Bog vam ne daje onoga koga želite, već onoga koga trebate u tom trenutku

Četvrtak, 04.03.2021. | Lifestyle | Najnovije

Zašto se toliko dobrih stvari događa dobrim ljudima, čak i ako nisu učinili ništa da to zaslužuju? Ponekad toliko želimo nešto ili nekoga, ali to ne možemo dobiti. To se posebno događa u ljubavi: želite određenu osobu, mislite da vam baš ta osoba odogovara, da vas jedino ona može usrećiti. 

Radite sve što je potrebno, ali jednostavno je ne možete dobiti. Koliko god se trudili, ne možete tu osobu učiniti svojom. Zato želim da dobro razmislite o svim vremenima kada ste nekoga izgubili, misleći da je ovo najgora stvar koja vam se dogodila.

Tako da se sjećate svih rastanaka kad ste mislili da je to za vas smak svjeta. Svih onih trenutaka kada ste kasnije shvatili da je taj prekid bio najbolja moguća stvar, jer se ta osoba bila toksična.

Sva bolna iskustva pretvorila su se u dragocjene životne lekcije koje su vam pomogle da postanete bolji.  Zato, umjesto da se molite Bogu da vam da osobu koju želite, molite se za onu koja vam stvarno treba, čak i ako to ne shvatate. 

Bog ima svoj raspored i uvijek zna šta je najbolje za vas. Svaka osoba u vašem životu ima cilj: naučiti vas nečemu, učiniti vas boljim i jačim, pomoći vam u rastu.  Zapamtite da u svakoj lošoj situaciji možete vidjeti nešto dobro. Sve se događa sa razlogom. Ne gubite vjeru i nadu da ćete upoznati onoga koji će biti najboji za vas.