Četvrtak, 24.10.2024.

IGOR KOJIĆ DOBIO POZIV NA SUD! Suočit će se sa Severinom u Palati pravde, a evo koji je povod

Subota, 30.01.2021. | Magazin | Showbiz

Prema riječima komšija, Severina nije bila u Beogradu od aprila, kao ni Igor u Zagrebu na Kozjaku. Zapisano je da su zahladili vezu nakon što je Seve prošle godine provela mjesec dana sa porodicom Kojića na Bežanijskoj kosi.

Severinu Kojić (48) nastavnik Opštinskog građanskog suda u Zagrebu tužio je zbog incidenta u školi u oktobru 2019. godine. Učitelj traži od pjevačice 1.000 eura odštete.

Tužba je podnijeta prošle godine u aprilu. Prvo ročište zakazano je za novembar prošle godine, ali je odloženo. Na drugom pripremnom ročištu u Palati pravde nisu se pojavile ni Severina ni učitelj, već njihovi advokati. Seve i učitelj nisu morali ni da se pojave, iako su mogli.

U četvrtak je Severinin automobil bio ispred njenog stana na zagrebačkom Kozjaku, a roletne su spuštene, kao i obično. Na ročištu u četvrtak u Vukovarskoj ulici predložili su i svjedoci. Između ostalog, Severina advokatica Jasminka Biloš želi da kao svjedoka vidi Igora Kojića (33), koji je i dalje prijavljen na njenoj adresi u Kozjaku, iako je posljednjih mjeseci navodno u Srbiji.

(Express/24hr)