Petak, 25.10.2024.

Ako radite neke od ovih stvari u krevetu, žene će pričati da ste loši u seksu

Srijeda, 20.01.2021. | Lifestyle

Za žene je malo što toliko razočaravajuće nego kad se nađu u krevetu s muškarcem koji im se sviđa samo da bi ustanovile da on i nije baš dobar u seksu. Što to znači? 

Ekspertica za seks Claire Cavanah za časopis Glamour podijelila je nekoliko savjeta kako popraviti izvedbu u situacijama koje su žene navele da im se često događaju, a one nimalo ne uživaju u njima. 

1. Tokom oralnog seksa koristite samo vrh jezika

Claire zaključuje da muškarci ovo često pokupe iz pornića, a poznato je da porno filmovi često nisu najbolje mjesto na kojem možete pokupiti ideje i naučiti tehniku. 

“Odličan oralni seks uključuje više od samo vrška jezika. Za početak pokušajte lizati cijelom dužinom jezika, a partnericu uvijek možete pitati kakva joj tehnika najbolje paše”, piše ona. 

2. Prebrzi rad bokovima poput bušilice

Muškarci ovo možda rade jer se brinu da će izgubiti erekciju ili svršiti prebrzo, no žene često preferiraju sporiji ritam.

3. Pretpostavljate da će ona svaki put postići orgazam

Vaša partnerica možda neće uvijek postići orgazam, ali to nije jedini cilj tijekom seksa. Ako osjeća pritisak da mora svršiti kako vas ne bi uvrijedila, to će samo otežati stvari. Razgovarajte s njom i pitajte je u čemu uživa. Mnogim je ženama potrebna stimulacija klitorisa kako bi doživjele orgazam. Nemojte se sramiti u spavaću sobu ponijeti poneku seksualnu igračku poput vibratora koja vam u tome može puno pomoći. 

4. Agresivni ste s klitorisom

Klitoris je kod nekih žena osjetljiviji nego kod drugih, ali obično je poželjno početi laganijom stimulacijom pa vidjeti kako ona reagira. 

5. Ignorirate klitoris

Ovo je jako loš potez jer time partnerici dajete do znanja da vas nije briga za njeno zadovoljstvo. Ako se ne snalazite, radije je pitajte da vas usmjeri nego da samo preskočite klitoris. 

6. Ne želite koristiti kondom

Tu nema izgovora. Izbjegavate li koristiti kondom, očito je da se ne brinete ni za svoje ni partneričino seksualno zdravlje.